Karabükspor hedef büyüttü

Güncelleme Tarihi:

Karabükspor hedef büyüttü
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2011 09:57

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligde daha üst sıralarda yer alabilmek için Bursaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yarın sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor bugün son antrenmanını yaparak maçı beklemeye başladı. Kardemir Karabükspor'da Emenike, Tozo, Ragued, Muhammet Hanifi sakatlıkları sebebiyle, Hakan Özmert ise kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Yarın karşılaşmayı izleyecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nun maraton trübünlerinin de açılışını yapacak.

Yücel İldiz sahalarındaki zorlu maçı kazanmak için oynayacaklarını belirterek, "Bursaspor da ligde ki iddiasını sürdürebilmek için kazanmak için oynayacaktır. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Geçen hafta sahalarında puan kaybettiler. Bu maçta telafi etmek isteyeceklerdir. Ama bizim de iyi bir gidişatımız var. Ligde daha üst sırlarda yer almak adına kazanmak için her şeyi yapmamız gerekir. Çok önemli oyuncularımız yok. Ama biz bunları hiçbir zaman mazeret olarak göstermedik. Bizim 26 kişilik bir kadromuz var. Bu kadrodan 11 kişi çıkıp sahada en iyisini yapacaktır. Centilmence, güzel bir müsabaka diliyorum. Hak eden kazansın" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!