Karabükspor 1-1 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Karabükspor 1-1 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2012 00:00

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son haftasında Beşiktaş, 9 kişi kaldığı maçta Karabükspor ile 1-1 beraber kaldı. Siyah-beyazlılar yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu ile çıktığı ilk karşılaşmada, 14 maçlık gol yeme geleneğini 15 maça çıkardı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Samsunspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası Portekizli çalıştırıcı Carlos Carvalhal ile yollarını ayırarak takımın başına Tayfur Havutçu'yu getiren Beşiktaş, Karabükspor deplasmanında da kazanamadı.

MAÇTAN KARELER -Emre Oktay'ın objektifinden

Stat:
Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Mete Kalkavan, Volkan Nariç, Serhan Molkoç
Kardemir Karabükspor: Bora, Birol (Dk. 81 Erkan ), Cernat, Serıc, İlhan Parlak (Dk. 69 Güven), Mabıala, Kağan (Dk. 60 Mustafa Sarp), Mehmet Yıldız, Jahıc, Ragued, Uğur
Beşiktaş: Rüştü, Fernandes (Dk. 86 Aurelıo), İbrahim Toraman, Sivok, Queresma (Dk. 80 Mehmet Akyüz), Almeıda, Hılbert, Ekrem Dağ, Necip, Holosko (Dk. 72. Bebe), Egemen
Goller: Dk. 23. Mehmet Yıldız (Kardemir Karabükspor), Dk. 16 Holosko (Beşiktaş)
Kırmızı kartlar: Dk. 68 Almeıda, Dk. 83 Egemen (Beşiktaş)

Haberin Devamı

Maçın 17. dakikasında Holosko'nun golüyle öne geçen siyah-beyazlılar, üstünlüğünü sadece 5 dakika  koruyabildi.  22. dakikada Mehmet Yıldız'ın golüne engel olamayan Beşiktaş, bu gol ile ile üst üste 15 maçtır gol yeme geleneğini de sürdürmüş oldu.

BEŞİKTAŞ 9 KİŞİ TAMAMLADI

Karşılaşmada Beşiktaş'ta 68. dakikada Almeida, Ragued ile girdiği ikili mücadelede rakibine dirsek attığı gerekçesiyle direkt kırmızı kart ile oyundan atılırken, Egemen Korkmaz'da ikinci sarı karttan 84. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla Beşiktaş 55 puana yükselerek Süper Final'e 28 puan ile başlama hakkını elde etti. Galatasaray'ın bu hafta 3 puan alması durumunda Beşiktaş, Süper Final'de liderin 11 puan gerisinde yarışa başlayacak.  

MAÇA TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Süper Final öncesi moral bulup, yeni kulüp başkanı Fikret Orman  yönetiminde ilk galibiyetine ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş ile ligin ikinci  yarısında evinde oynadığı 8 maçın hepsini kazanan ve 9'da 9 yapmak isteyen  Kardemir Karabükspor'un maçına taraftarlar ilgi gösterdi. Kale arkası 10, maraton  tribünü 20 ve kapalı tribün biletleri 40 liradan satılan ve biletleri günler  öncesinden tükenen maçta, 7 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu tamamen  doldu.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı taraftarlar, Kardemir Karabükspor deplasmanında da takımlarını  yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini alan 300 civarındaki  Beşiktaşlı taraftar, takımlarını destekledi.

Karşılaşmayı, her iki kulübün yetkilileri ve diğer protokol üyeleri  birlikte izledi. Maça, ulusal ve yerel basın kuruluşlarından 50 gazeteci akreditasyon  yaptırdı.

Karabükspor 1-1 Beşiktaş


MAÇIN AYRINTILARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!