Kara Sevda son bölümde Emir'den akıl almaz plan! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda son bölümde Emirden akıl almaz plan Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 10:17

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Kısa bir süre sonra ekran macerasını noktalayacak olan Kara Sevda dün akşam yayınlanan son bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Elinde kalan tek şeyi de yitiren Emir, finalde herkesi şok eden bir hamle yaparak Deniz’i kaçırdı. Deniz’in kaçırılma sahnelerine tanık olan Kemal, sinir krizi geçirdi. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki, Kara Sevda son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda son bölümüyle yine hafızalara kazındı. 2015'te başlayan macerasını iki bölüm sonra noktalayarak final yapacak olan Kara Sevda'nın son bölümünde Emir, imzasını atacak bir intikam planını devreye soktu. İlk başlar arka arkaya başarısız planlar hazırlayarak Kemal'in kendisini yendiğini düşünmesini isteyen Emir, finalde korkunç bir plan yaptı. Artık mutlu günlere yelken açtıklarını düşünen Nihan ve Kemal, gittikleri sinema salonunda Deniz'in kaçırılma anlarına canlı canlı tanık oldu. Şimdi ise Kara Sevda yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Final öncesi son bölüm olan 73. bölümde Kemal'in Emir'e nasıl bir yanıt vereceği belli olacak. Peki, Kara Sevda son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON  BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal ve Nihan için düğün sonrasında kavuşma anı gelmiştir; sonunda tam anlamıyla bir aile olmanın tadını çıkarırlar. Kemal, babalığın hazzını doyasıya yaşarken Nihan, Kemal’e kavuşmanın mutluluğu içindedir. Yıllardır verdikleri mücadelede iki âşık için artık her şeyi geride bırakma zamanıdır.

Emir, hayatının en büyük kaybını yaşarken, bunun sorumlusu olarak gördüğü Kemal’i kalbinden vurmak için harekete geçer. Baş düşmanı ile olan bitmeyen savaşında Emir’in içindeki intikam duygusu hiç olmadığı kadar yoğundur. 

Emir, Kemal’e son hamlesini yaptığında Mehmet üzerinden planladığı kurgu umduğu gibi sonuçlanmayacak ve kendisi için geri dönülmez sürecin başlangıcı olacaktır. 

Haberin Devamı



Çember gitgide daralırken Emir için karar verme zamanı gelir. Emir, imzasını atacak bir intikam planını devreye sokar.

Emir, kaçmadan önce Deniz'i son kez görmeye karar verir. Kemal ise Emir’in son çare olarak kaçacağından emindir. Emir, dünyanın öteki ucuna gitse de peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ama Emir buna rağmen Deniz’le vedalaşmak için hayatının en büyük riskini alır. Emir, herkes evdeyken kızını görmenin cüretkâr bir yolunu bulur. 

Kemal aralarındaki nefes kesen kovalamacada hiç olmadığı kadar Emir’e yaklaşır. Emir’in cevabı, ‘başlatmadığı’ bu savaşı bitirmek için Kemal’e gecikmiş bir evlilik hediyesi sunmak olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!