Kara Sevda yeni fragman 'Kemal kurtulacak mı?' Final bölümü ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda yeni fragman Kemal kurtulacak mı Final bölümü ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 10:03

Final günü kesinleşen Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı Kara Sevda'nın bu akşam yayınlanacak olan 67. bölümünde en çok merak edilen konu Kemal'in akıbeti! Geçtiğimiz hafta Emir'in korkunç planı sonrasında ölümle burun buruna gelen Kemal kurtulacak mı? İşte, Kara Sevda yeni fragmanı ve final bölümünü merak edenler için detaylar!

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı çarpıcı gelişmelerin sinyalini verdi. Kısa bir süre sonra final yaparak ekran macerasını noktalayacak olan Kara Sevda’nın 67. bölüm fragmanında Nihan, Emir tarafından kurtulurken; Kemal’in yangınların arasında kaldığı görülüyor. Kemal, evden sağ bir şekilde kurtulabilecek mi? Emir amacına ulaşıyor mu? İşte, Kara Sevda yeni fragmanı ve son bölümde yaşananları hatırlamak isteyenler için kısa bir özeti!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal ve Nihan yıllar sonra kavuştukları mutluluğun tadını kızlarıyla birlikte çıkarırken Emir, Nihan'ı hapse yollayacağı planının son imzasını Asu'ya attırdı. Nihan izinsiz maden işletmekten gözaltına alındı. Asu'nun hırsına yenik düşerek yapacağı hata Kemal için Nihan'ın kurtuluşuna açılan bir kapıya dönüştü. Nihan ise gözaltındayken Emir'den gelen, Deniz'i kaybetmesi anlamına da gelen belgeyle sarsıldı. Ama yine de geri adım atmadı. Emir'in hamlesini karşılıksız bırakmamaya kararlıydı. Nihan ile Kemal'in sevdası güçlendikçe Emir'in karanlığı derinleşti. İki kara sevdalının her şeye rağmen aşktan bir kale örmesi Emir’i daha da sinirlendirdi. Kemal’i öldürüp bu savaşa bir son vermek isteyen Emir’in son hamlesi iki aşığı ölümün kıyısına götürdü.

Haberin Devamı

KARA SEVDA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kara Sevda dizisi kanal tarafından alınan bilgiye göre 8 bölüm sonra final yapacak. Kara Sevda dizisi 74. bölümüyle finale gidecek.Burak Özçivit'in kesin bir tarih vermemesine rağmen aylık 4 yeni bölüm yayınlanan dizinin 8 bölüm sonra yani 28 Haziran tarihinde final yapması bekleniyor.

 

BAKMADAN GEÇME!