Kara Sevda yayınlanan son bölümde şoke eden plan! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda yayınlanan son bölümde şoke eden plan Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 18:51

Kara Sevda yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatmıştı. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Kara Sevda yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Heyecan dolu dizinin yayınlanan son bölümünde Kemal, Tufan'ın evinde gördüğü çantayla yeni soru işaretlerine yanıt ararken Kemal'in sözleriyle allak bullak olan Nihan, gerçekleri araştırmaya koyulmuştu. Son bölümün hemen ardından izleyiciler 48. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Kara Sevda 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemişti. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Kara Sevda yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin son bölümünde Asu’nun Emir’in yasak aşkı olduğunu düşünen Zeynep ondan intikam alma düşüncesiyle yeni planlar yapmıştı. Dizinin finalinde ise izleyiciler büyük bir sırrın şahidi oldu. Son bölümün hemen ardından izleyiciler 48. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Kara Sevda 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda yayınlanan son bölümüyle yine çok iddialı sahnelere taşıdı. Diziseverlerin ilgi odağında kalmaya devam Kara Sevda'nın son bölümü çarşamba akşamı izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde evleneceği açıklamasıyla büyük bir sürpriz yapan Kemal, Tufan'ın evinde gördüğü çantayla yeni soru işaretlerine yanıt aramaya başlamıştı. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar ise şimdiden merak konusu oldu. Yeni bölümde Asu ve Emir’in kardeş olmasının ortaya çıkmasının dengeleri nasıl değiştirdiği belli olacak. Peki, Kara Sevda 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Entrika ve aksiyonun bol olduğu dizinin yeni fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı dizinin son bölümünde evleneceği açıklamasıyla büyük bir sürpriz yapan Kemal, Tufan'ın evinde gördüğü çantayla yeni soru işaretlerine yanıt ararken Kemal'in sözleriyle allak bullak olan Nihan, gerçekleri araştırmaya koyuldu. Amacı Kemal'in evlilik konusunda ciddi olup olmadığını öğrenmekti. Tufan’ın evinde gördüğü çantanın aynısı Asu’nun gardırobunda bulan Kemal, Leyla ve Ayhan'ın da desteğiyle ipuçlarını araştırmaya başladı. Şüphelerini takip eden Kemal, daha önce hiç aklına gelmeyen bir soruyu sormaya başladı: Asu ve Emir kardeş mi? Asu’nun Emir’in yasak aşkı olduğunu düşünen Zeynep ise ondan intikam alma düşüncesiyle yeni planlar yaptı. Ancak karşısındaki düşman Emir olunca işler pek te istediği gibi gitmedi. Tehlikeli sularda yüzen Zeynep, Nihan'ın hışmına uğradı. Kara Sevda son bölümünde farklı meselelerle uğraşan ikili, finalde ise büyük bir sırrın şahidi oldu.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!