Kara Sevda 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Büyük sır ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı Büyük sır ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 09:16

Kara Sevda son bölümüyle izleyicilerini adeta ters köşe yaptı. Kemal ilk kez Asu ve Emir arasındaki ilişkiden şüphelenmeye başladı, final sahnesinde ise hem Kemal hem de Nihan, Asu ve Emir'in büyük sırrına tanık oldu. Final sahnesi ardından Kara Sevda 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt arandı. İşte, dizinin takipçilerinin merak ettiği bu soruya yanıt ve Kara Sevda'daki son durum!

Haberin Devamı

Kara Sevda'nın dün akşam yayınlanan son bölümü her anıyla ekrana kilitledi, final sahnesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. Entrika dozu yüksek sahneleriyle ilgi odağı olmaya devam eden dizinin ekrana gelen son bölüm finalinde Kemal ve Nihan, Asu'nun ihanetine tanık oldu, gerçeğin ortaya çıkması ardından yaşanacaklar merak edildi. Peki, Kara Sevda 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kemal’in Asu ile evleneceğini açıklaması, Emir’in kurduğu bütün planı ters yüz etti. Kemal’den duyduğu sözler karşısında sarsılan Nihan, yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü Emir’e adeta ateş püskürdü. Asıl bomba ise final sahnesinde patlatıldı. Zeynep'in hamlelerini boşa çıkarmak isteyen Emir, Nihan'ı onun üzerine saldı. Son bölümün ardından Kara Sevda 48. bölüm fragmanı da merak konusu oldu. 

Haberin Devamı

Kara Sevda son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak..

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Geçtiğimiz haftaki bölümün finalinde Kemal, hem Nihan ve Emir'e hem de ekran başındakilere büyük bir sürpriz yaparak Asu ile evlenecğini söylemişti. Kara Sevda’nın yeni bölüm fragmanını izleyenler, “Kemal, Asu ile evlenecek mi?” sorusuna yanıt aradı. Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde Asu, Kemal’den ayrılmanın acısına dayanamamış intihar etmişti. Finale ise Kemal’in evlilik açıklaması damga vurmuştu. Kara Sevda 47. bölüm fragmanında duydukları karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Nihan’ın bütün sinirini Emir’den çıkardığı görülse de Kemal’in, Emir’in oyununa engel olmak için böyle bir açıklama yaptığı düşünülüyor. Yeni bölümde merak edilen bir diğer soru işareti ise Emir ve Asu’nun kardeş olduğunun ortaya çıkıp çıkmayacağı! İşte, tüm bu olayların detayını yansıtan Kara Sevda 47. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar!

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bölümde Kemal’in Asu ile evleneceğini açıklaması, Emir’in kurduğu bütün planı ters yüz eder. Kemal’den duyduğu sözler karşısında sarsılan Nihan, yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü Emir’e adeta ateş püskürür. Emir ise Kemal’in evlilik açıklamasına rağmen durmamakta kararlıdır. Ne olursa olsun Kemal’e fırsat vermeyecektir. Öte yandan Tufan’ın evinde gördüğü detay Kemal’in kafasında ilk kez bir soru işareti yaratır. Tufan’ın evinde gördüğü çantanın aynısı Asu’nun gardırobunda da görmesiyle yeni bir arayış başlar. Şüphelerini takip eden Kemal, daha önce hiç aklına gelmeyen bir soruyu sormaya başlar: Asu ve Emir kardeş mi? Uzun süre Kemal’in söylediklerinin etkisinden çıkamayan Nihan ise Kemal’le Asu’nun gerçekten evlenip evlenmeyeceğini çözmek için kolları sıvar. Nihan’ın şaşırtıcı soruları, aynı etkiyle yanıt bulur. Asu ve Emir arasındaki bağa her geçen saniye daha yaklaşan Kemal, Ayhan ile Leyla’yı da sürece dahil edince ipuçları daha da çabuk çoğalır. Asu’nun Emir’in yasak aşkı olduğunu düşünen Zeynep ise Kara Sevda yeni bölümünde tahmin edilemez bir yol izlemeye karar verir. Ancak Kemal’e Asu ile Emir arasındaki bağa dair bir kanıt bırakması ile tehlikeli suların kıyılarına çok yaklaşacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!