Kara Sevda 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kemal evlenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kemal evlenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 17:10

Kara Sevda'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Önce Nihan'ı kaybetme tehlikesiyle kahrolan Kemal, Asu'nun intihar haberiyle sarsıldı. Final sahnesi ise bomba etkisi yarattı. Çarşamba günlerinin iddialı yapımının sevenleri ise Kara Sevda yeni bölüm fragmanını şimdiden sorgulamaya başladı. Peki, olaylı final sahnesiyle ekrana kilitleyen Kara Sevda'nın 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kara Sevda dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda son bölümüyle çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Sevilen dizinin son bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı. Son bölümde Emir’in köşeye sıkıştırdığı Nihan, ilk defa Kemal’e karşı Emir’in kurduğu bir tuzağa bilerek aracılık etmek durumunda kaldı. Dizinin izleyenleri son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Kara Sevda 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İkinci sezonuyla devam eden dizinin yeni bölümünde Emir’in kirli oyununa tanık olduktan sonra buzhanede mahsur kalan Nihan’ın imdadına yine Kemal yetişir. Başındaki tehlikelere rağmen gözünü karartan Kemal, zor da olsa Nihan’a ulaşır. Nihan’ın baygın halini gören Kemal, sevdiği kadını kaybetme düşüncesinden başka hiçbir şey düşünemez. O anlarda hayatı adeta durmuş gibi hisseden Kemal, Nihan uyandıktan sonra içerisinde bulunduğu durumu ve kendisine kurulan kumpaslarla bir kez daha yüzleşir. Emir ve Galip’in ortak oyunu ile başı belaya giren Kemal, kendisine kurulan tuzağı ispat edebilecek şeyler bulana kadar polislerden kaçmak zorundadır. Kara Sevda 46. bölümde asıl bombayı ise Asu, patlatacak. Kemal’i kaybetmenin acısıyla hayatını sonlandırmaya kalkan Asu’nun intihar haberi, hem Kemal hem de Asu’yu şok edecek. İkilinin Asu’yu yetiştirme çabasında olduğu sıralarda ise Kemal için yakalama kararı çıkartılır. Kemal, suçsuzluğunu kanıtlama çabasındayken Asu’nun intihar haberini alan Emir, ilk kez bir kardeşi olduğunu kalpten hisseder ve “kardeşini kaybetme” gerçeğiyle yüzleşir. Yaşadığı duyguyla baş etmeye çalışan Emir, tüm dengeleri alt üst edecek bir açık verir. Öte yandan Nihan’ın Kemal için çabalaması Emir’i iyice şüpheye düşürür. Emir’in adımlarıyla zor durumda kalan Nihan, Kemal için kurulan bir tuzağa göz yummak zorunda kalır. İşlemediği bir suç yüzünden hapishaneye girme ihtimali olan Kemal, kendini yakalamak isteyen herkese büyük bir sürpriz yapar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!