Kara Sevda yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında nefesler tutuldu!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 10:37

Kara Sevda yayınlanan 44. bölüm fragmanıyla izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatacak. Sevilen dizinin yeni bölüm öncesinde yayınlanan fragmanında yaşananlar, 44. bölümün heyecanlı geçeceğinin sinyalini verdi. Dizi yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Yeni bölümde Nihan ve Kemal’in boks sahneleri damga vurdu. İkiliyi bu sahneye iten olayların neler olduğu ise merak konusu oldu. İşte, Kara Sevda 44. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kara Sevda yeni bölüm öncesi yayınladığı 44. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesini kesecek. Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kara sevda yeni bölümüyle çarşamba akşamı sevenleriyle buluşacak. Sevilen dizi yayınlanan son bölümüyle soluksuz izlenmişti. Dizinin yeni bölüm fragmanında yaşananlar yine olay olacak. Yeni bölümde Nihan ve Kemal’in boks sahneleri damga vurdu. İkiliyi bu sahneye iten olayların neler olduğu ise merak konusu oldu. İşte, Kara Sevda 44. bölüm fragmanı.

Kara Sevda’nın yeni bölümünden gelen görüntüler şaşırttı. Çarşamba günlerinin iddialı yapımlarından biri olan Kara Sevda dizisinin 44. bölüm fragmanına Nihan ve Kemal’in boks sahneleri damga vurdu. İkiliyi bu sahneye iten olayların neler olduğu ise merak konusu oldu.Başrollerini Neslihan Atagül, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Kara Sevda’nın yeni fragmanında Kemal ve Nihan’ın boks sahneleri ön plana çıkıyor. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kemal ve Nihan, Ozan’ın ölümüyle ilgili beraber harekete geçme kararı aldı. Durumu sezmeye başlayan Emir, tüm Soydere Ailesi’ni hedef aldı. Emir, Kemal’in bir gece önce kendisine Nihan üstünden verdiği “dersin” hesabını çok acı bir şekilde sordu. Emir ve Kemal arasında savaş sürerken Nihan, bambaşka bir stres yaşadı. Tüm gerçekleri itiraf ettiği defter, ortada yoktu. Çünkü kızının artık daha fazla dayanamayan Vildan, o defteri Kemal’e göndermişti. Ancak büyük bir şansla defter Kemal’in değil de annesi Fehime’nin eline geçmişti. Bir torunu olduğunu öğrenen Fehime, tüm duygusallığına rağmen Nihan’dan gerçekleri sonsuza kadar saklamasını istedi. 

BAKMADAN GEÇME!