Kanserli Benek’e, reiki desteği

Güncelleme Tarihi:

Kanserli Benek’e, reiki desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2003 01:48

Meral Nayır, lenf kanserine yakalanan 1 yaşındaki Pointer cinsi av köpeği Benek'i evlat edindi. Yedikule Hayvan Barınağı'nda yaşayan Benek'i haftada 2 gün ziyaret eden ‘‘reiki’’ uzmanı Meral Nayır, otuzar dakikalık 2 seantsa, iyi enerjisini Benek'e aktarıyor.

Tedavisi kesilip ölümü beklenen Benek, 1 yıldır yaşıyor. Koç Holding'de yönetici sekreteri olan Nayır, ‘‘Benek gönderdiğim iyi enerjiyi alıyor. İnanıyorum ki çok yaşayacak’’ dedi. Son günlerde Benek'in eski canlılığına kavuştuğunu söyleyen Nayır, ‘‘Kendisini o kadar iyi hissediyor ki barınağın en çapkın köpeği olarak tanınıyor. 3 ay önce de Minik Kurt adlı bir köpeği hamile bıraktı. 4 çocukları oldu’’ dedi. Meral Nayır, 2 yaşında olan Benek'in verdiği enerjiyle daha çok yaşayacağına inanıyor.

Reiki Nedir?

Reiki, şifa ve ruhsal çalışmalara dayanan binlerce yıllık bir Uzakdoğu sağlık tekniği. Reiki, enerji aktarımı ile şifa vermeye dayanıyor. Batıya yayılmaya başladığında ‘‘Evrensel Yaşam Enerjisi’’ olarak tercüme edildi. Kaynağının Tibet olduğu sanılan reiki, 19. yüzyılda Japon Dr. Mikao Usui tarafından yeniden ortaya çıkarıldı ve bir şifa tekniği olarak sunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!