Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle dramatik anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle dramatik anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 23:16

Kanatsız Kuşlar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kanatsız Kuşlar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Kemal, Nefise'ye onu daha önceden tanıdığını söyledi. Nefise bu durum karşısında ne yapacağını bilemedi. Endişe ve panikle kendinden geçince, oteldeki Muzaffer duruma müdahale etti. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emre'ye Muzaffer'in evinde yaşama teklifine karşılık hiç beklemediği bir teklif de Kemal'den geldi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kemal, Nefise'ye onu daha önceden tanıdığını söylemiştir. Nefise bu durum karşısında ne yapacağını bilemez. Endişe ve panikle kendinden geçince, oteldeki Muzaffer duruma müdahale eder. Muzaffer, karısıyla Kemal arasındaki bağlantıyı merak etmeye başlar. Nefise ise Kemal tarafından sırrının ne kadarının bilindiğini merak etmektedir.

Haberin Devamı

Emre'ye Muzaffer'in evinde yaşama teklifine karşılık hiç beklemediği bir teklif de Kemal'den gelir.

Öte yandan Nefise, Kemal'in yanında daha fazla çalışmasını istemeyerek işten çıkması için Emre'ye baskı uygulamaya başlar.

Talat'ın kurduğu oyun sonucunda Cemre, Ahmet'in Kartal Kara olduğuna inanmaya başlamıştır. Kartal'ın (Ahmet), Cemre'nin çevresinde dolaşmasından endişe duyan Zeynep, kız kardeşine sert bir uyarıda bulunur. Ancak bu uyarı beklediği gibi karşılık görmeyecektir.

Onur ile Zeynep, ailelerine evleneceklerini açıklamışlardır.

Tuba ise beklemediği bir anda, hiç ummadığı bir şekilde Muzaffer tarafından villadan gönderilir.

BAKMADAN GEÇME!