Kalbimdeki Deniz 13. bölüm fragmanında Alihan yüzleşme cesaretini gösteremiyor

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz 13. bölüm fragmanında Alihan yüzleşme cesaretini gösteremiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 19:39

Kalbimdeki Deniz 13. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli gelişmeler yaşanacak. Yeni bölümde Alihan ailesine elini uzatacak kadar yakınken, yüzleşme cesaretini gösteremez. İşte, Kalbimdeki Deniz 13. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek dizisi Kalbimdeki Deniz 13. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. İzleyenlerin nefesini kesen Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı diziseverlerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde oldukça ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Mirat, Deniz’in kocasını kafasından sildiğini duyduğunda çok mutlu olur ama Diyar’a verdiği söz nedeniyle evli olmadığını istese de açıklayamaz. İşte, Kalbimdeki Deniz 13. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Alihan ailesine elini uzatacak kadar yakınken, yüzleşme cesaretini gösteremez. Deniz onu dışarıda gördüğünden emindir ama kimseyi inandıramaz. Alihan’ın bir otelde konakladığı haberini emniyetten aldığında, bir yerlerde gizleniyor olduğundan emin olur. Mirat, Deniz’in kocasını kafasından sildiğini duyduğunda çok mutlu olur ama Diyar’a verdiği söz nedeniyle evli olmadığını istese de açıklayamaz. Şebnem Alihan’ın İstanbul’a gidişinin acısını, üzüntüden düşük yaptığı numarasıyla kat kat çıkarır ve ondan geçmişe sünger çekme sözünü alır. Fikriye, Mustafa’nın Ece yüzünden mahallenin gençleriyle kapıştığını söyleyerek, baba oğulu karşı karşıya getirdiği gibi, bunu bahane ederek Deniz’i de ezmeye kalkar. Mirat tarafından feci şekilde refüze edilen Fikriye, ilk kez Mirat’a tavır koymaya başlar. Deniz Mirat’ın aracılığı ile at çiftliğinin kafeteryasını işletme teklifi alır. Fikriye ve Hülya, Deniz ve Mirat arasındaki yakınlaşmanın artık önüne geçilemeyeceğinden kaygı duyarlarken, Hülya’nın eline Mirat’ı Deniz’den uzaklaştırabilecek bir koz geçer. Mustafa ve Ece’yi ise kötü bir süpriz beklemektedir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ozan’ın bulunuşu, bir sürprizi de beraberinde getirir. Mustafa’yla yakınlaşmaya başlamışken, Figen’in ona aşık olduğunu söylemesiyle, Ece geri adım atar. Bu arada Fikriye de boş durmayıp, İbrahim’i Ece’ye karşı doldurur. Ferhat’ın Ece’yi tehdit ettiğini öğrenen Mustafa, bu kez yumruklarını konuşturur. Ağabeylerinin İstanbul’a geleceği haberiyle korku içinde olan Diyar, Serdem’e kavuşmanın keyfini bile süremezken, Elvan’ın bir planıyla rahat nefes alır. Tatsız bir olay yaşayarak lokantadan ayrılan Deniz, Mirat’ın dostluğu ve ilgisiyle moralini ayakta tutarken;  Şebnem ve Alihan arasındaki gerginlik tırmanır. Alihan’ın iş seyahati diye yalan söylediğini anlayan ve ailesini görmek üzere İstanbul’a gittiğini tahmin eden Şebnem panik içindeyken, Alihan aylar sonra ailesiyle karşı karşıya gelmek üzere oluşunun heyecanı içindedir.  

 

BAKMADAN GEÇME!