Kahramanım Drogba

Güncelleme Tarihi:

Kahramanım Drogba
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2011 13:52

Chelsea’nin yeni transferi Lukaku, takımı ve Didier Drogba hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

20 milyon Sterlin’e Maviler’e imza atan Lukaku, “bundan 10 yıl önce Manchester United karşısında harika oynayan Jimmy Floyd Hasselbaink’i gördüğümden beri Chelsea’yi tutuyorum. Ancak benim kahramanlarım Anelka ve Drogba’dır” ifadelerini kullandı.

Yatağının sağında Anelka, tavanında Drogba posterinin asılı olduğunu söyleyen Lukaku, “antrenmanlarda bile onun giydiği ayakkabılardan giyerdim. Kasım 2009’da Arsenal’i 3–0 yendikleri maçtan sonra golleri yeniden izlemek için Chelsea TV’ye abone oldum” dedi.

Stamford Bridge’e ilk kez okul arkadaşlarıyla ziyarete geldiğini belirten Lukaku, “soyunma odasına girdiğimde Drogba ile oynamanın hayalini kurdum. Öğretmenim de bana bir gün burada oynayacaksın dedi. Chelsea ile anlaştığımda hemen onu aradım ve hayalimin gerçekleştiğini söyledim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Drogba ile tanıştığında çok heyecanlandığını da sözlerine ekleyen Lukaku, “onunla karşı karşıya geldiğimde vay be benimle konuşuyor dedim. Şimdi soyunma odasında yanında oturuyorum ve bana sürekli öğütler veriyor. Onunla 2 sene birlikte oynayacak olmak benim için muhteşem bir eğitim olacak” dedi.

Lukaku, en üst düzeyde en iyi oyuncularla oynama hayalini gerçekleştirmesinde yardımcı olan Anderlecht kulübüne de teşekkür etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!