Kağıttan okudu

Güncelleme Tarihi:

Kağıttan okudu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2012 00:28

“Büyük Fenerbahçeliler artık yazılı konuşuyorum, sözlü konuşamıyorum. Çünkü duygularım çok yüklü. Bayrağımızı Metris’te gururla taşıdınız. Bizlerin gururu ve özgürlüğü olduğunuz...”

Haberin Devamı

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde sarı lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.

Binlerce F.Bahçe taraftarı Caddebostan Sahili’ndeki organizasyonda buluştu. Hakan Peker, Ercan Saatçi, Petek Dinçöz, Alişan, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın ve Yeliz gibi isimlerin konser verdiği şenlikte, sahneye başkan Aziz Yıldırım çıktı. F.Bahçe Başkanı konuşma yapmadan önce, taraftarlar sarı ve lacivert renkteki çin fenerlerini gökyüzüne bıraktı.

FESTİVALDEN FOTOĞRAFLAR -  SÜLEYMAN ARAT'IN OBJEKTİFİNDEN

İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI - WEB TV

Yıldırım’ın sahneye yürüdüğü anlarda, taraftarlar büyük bir gürültü koparttı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Yıldırım, “Büyük F.Bahçeliler artık yazılı konuşuyorum, sözlü konuşamıyorum. Çünkü duygularım çok yüklü. Hepinizin Dünya F.Bahçeliler Gününü kutluyorum. Ayrıca Maltepe Cezaevi’nde F.Bahçe için yatan iki kardeşimize de selam olsun diyoruz” dedi.

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM 19.07 FEST'TE - SÜLEYMAN ARAT'IN OBJEKTİFİNDEN

Başkan, Fenerbahçeli taraftarlara söz verdi

- Taraftarların arasında olduğu için mutluluğunu bir kez daha dile getiren Yıldırım, “Söz veriyorum; gücüm yettiğince F.Bahçe nerede olursa ben de orada olacağım. Önümüzde çok zaman var. Daha çok şeyler konuşacağım. Şu an yeri ve zamanı değil. ‘Başkan neden susuyorsun?’ demeyin. Yaşadığımız zor günlerde bayrağımızı Metris’te gururla taşıdınız. Bizlerin gururu ve özgürlüğü oldunuz. Desteklerinizi unutmayacağız. Şimdi ileriye bakma zamanıdır. Allah sizden razı olsun” şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM FESTİVALE BÖYLE GELDİ - WEB TV

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ise, “Taraftarlarımız hala bize destek oluyor. Onlara minnet duyuyoruz. Bugün bizim için bayram. Ancak asıl büyük bayram yargı sürecinden sonra olacak” diye konuştu.

F.Bahçe Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncularından Eda Erdem “Dünyada hiçbir takımın böyle bir taraftarı yok” diye konuştu.

Ercan Saatçi, Metin Özülkü, Yeliz, Murat Evgin, Zeliha Sunal, Hakan Peker, Ferda Anıl Yarkın, Emir, Petek Dinçöz ve Ali Şan mini konserler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!