Kafkas: Hedefimiz Avrupa Kupası

Güncelleme Tarihi:

Kafkas: Hedefimiz Avrupa Kupası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 12:13

Kayserispor'da cumartesi akşamı oynanacak Bursaspor maçı hazırlıkları bütün hızıyla sürerken teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Avrupa kupalarına katılma şansımız henüz sürüyor. O nedenle biz kendi işimize bakarız. Kimsenin durumu bizi ilgilendirmiyor. İlk 5 şansımızı zorlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Avrupa kupalarına katılma çabalarının sürdüğünü, o nedenle Bursaspor maçının bir başka anlam kazandığını belirtti. Kalan karşılaşmaların kendisi için veda maçı niteliği taşıdığını, o nedenle futbolcularından daha fazla özveri beklediğini belirten Kafkas, "Ligin zirvesinden çok, bizi Avrupa kupalarına kalabilmek için sezonu ilk 5'in içinde bitirip, bitirmemek ilgilendiriyor. Başkalarını düşünecek halimiz yok" diye konuştu.

Bursaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, görevi bıraktığını 8 hafta önce açıklamasının bir medeni durum olduğunu, sezon sonunda ayrılmakla arada bir fark olmadığını, bazı yerel gazetelerin ısrarla kendisiyle ilgili "Sezon sonuna kadar neden devam ediyor" şeklindeki haberlere bir anlam veremediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Kayserispor'da teknik patronluğa getirileceği şöylenen Şota ve Bülent Uygun'un arkadaşları olduğunu, bu konuda kulüp yönetiminin karar vereceğini açıklayan Kafkas, "Kayserispor'la bir problemim yok. Gelecekte belki burada yeniden çalışabilirim. Kayseri'yi çok sevdim. Zaman neler gösterir bilemem. Ancak, 8 hafta önce medeni bir davranış göstererek, sezon sonunda görevi bırakacağımı söyledim. Bunu yanlış yorumlayanlar, algılayanlar ve eleştirenler oldu. Sezon sonunda görevi bırakacağımı söylemekle, bunu haftalar önce söylemek arasında bence etik açıdan hiç bir fark yoktu" diye sözlerini sürdürdü.

HALEF-SELEFLER KARŞI KARŞIYA

Öte yandan, sakat ve cezalısı bulunmayan sarı kırmızılı takım yarın THY'nin 10.15'deki tarifeli seferiyle İstanbul'a gidecek. Kayserisporlu futbolcular buradan da kulüp otobüsüyle Bursa'ya geçerek, cumartesi akşamı oynanacak karşılaşmayı bekleyecek.

Bursaspor-Kayserispor karşılaşmasında her iki takımın halef-selef teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam ile Tolunay Kafkas karşı karşıya gelecek. Kayserispor'un eski oyuncularından kaleci İvankov, Leonardo İglesias, Turgay Bahadır, Kayserili futbolculardan İbrahim ile Kayserispor'un uzun yıllar file bekçiliğini yapan şimdilerde Bursaspor'un kaleci antrenörlüğünü yapan Öztürk Tanrıbilir de bu ilginç karşılaşmada buluşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!