Kadir Çöpdemir: Kadınlar beni unutamaz

Güncelleme Tarihi:

Kadir Çöpdemir: Kadınlar beni unutamaz
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 16:17

Emre Saygı’nın Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü radyocu ve oyuncu Kadir Çöpdemir oldu.

Haberin Devamı

Kadınlar Hayal Kırıklığına Uğradı
 Radyoda çalışırken kadınların kendisini uzun boylu, kıvırcık saçlı olarak hayal ettiklerini ancak daha sonra kendisini tanıdıkça hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Kadir Çöpdemir “ Beni radyodayken uzun boylu kıvırcık esmer birisi olarak hayal ediyorlarmış. Hayal kırıklığı yaşayanlar çok olmuş. Bekledikleri gibi birisi değildim ama evlerinin abisi oldum” dedi.

 Pascal’da Şeytan Tüyü Var 
4 yıldır beraber radyo programı yaptıkları Pascal Nouma’da şeytan tüyü olduğunu söyleyen Kadir Çöpdemir “ Pascal’da şeytan tüyü var. Beraber söyleşilere imza günlerine gidiyoruz. Herkes onunla ilgileniyor benimle ilgilenen olmuyor. Bence Türkiye’de Pascal’dan başka bu kadar çok sevilen yabancı futbolcu olmadı” dedi.

Kadir Çöpdemir: Kadınlar beni unutamaz


 Cem Yılmaz’ın Filminde Oynamak İstiyorum 

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’la çalışmak ve filmlerinde yer almak istediğini söyleyen Kadir Çöpdemir “ Çalışmak istediği isimlerden birisi Orhan Gencebay’dı ve çalıştım. Cem Yılmaz ile çalışmak istiyorum. Filminde kıyıda köşede bir rol alsam yeterli bana” diye konuştu.

 Kadınlar Beni Unutamaz 

Hayatına giren kadınların kendisini unutamadığını ve birde en iyi lokantalarda fotoğrafının olduğunu söyleyen Kadir Çöpdemir “ Hayatıma giren kadınlar beni komik olmamdan dolayı unutamıyor. Birde Türkiye’nin en iyi lokantalarının çoğunun duvarında resmim var. Bir kadınlarda birde lokantalarda izimi bırakıyorum” dedi. 

Kızlar Beğenmiyor Diye Traş Oluyordum 

Gençlik zamanlarında mahalledeki kızların kendisini sakallı beğenmediğinden dolayı yıllardır traş olduğunu söyleyen Kadir Çöpdemir “ Yıllardır kızlar beni sakallı beğenmiyorlar diye pazar günleri bile sakal traşı oluyordum. Sakal moda olunca uzatmaya başladım” diye konuştu. 

Beyazı Geçmek İmkansız 

Kendisine gelen Talk Show programlarına karşı artık mesafeli olduğunu ve Beyazıt Öztürk dışında başkasının bu işi çok fazla istikrarlı yapamadığını söyleyen Kadir Çöpdemir “ Kanallar Talk Show’ları Beyaz’ın karşısına koyuyorlar. Beyazı geçmek zaten imkansız bundan dolayı show programlarına karşı artık mesafeliyim” dedi. 

Haberin Devamı

Fransa'ya İstiridye Yeme Turları Düzenliyoruz

 İstiridyeyi çok sevdiğini ve yakın arkadaşlarıyla Fransa'ya İstiridye yeme turları düzenlediğini belirten Kadir Çöpdemir “ İstiridyeyi çok seviyorum. Bazen 3 günlüğüne arkadaşlarımla Fransa’ya tur düzenleyip istiridye yemeye gidiyoruz. Çok keyifli geçiyor.” diye konuştu. 

Avukat Olmayı Çok İstedim

 Çocukluğunda itibaren avukat olmayı çok istediğini ve resimlerde kendisini cübbeli olarak çizdiğini anlatan Kadir Çöpdemir “Rahat bir iş yapıyoruz. İnsanlar madende sabahtan akşama kadar çalışıyor, doktorlar saatlerce ameliyat yapıyor.Biz sadece konuşuyoruz. Eğer radyocu olmasaydım avukat olmak isterdim. Çocukken resimlerde kendimi hep avukat cübbesiyle çizerdim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!