Kadınları çıldırtan erkek davranışları

Güncelleme Tarihi:

Kadınları çıldırtan erkek davranışları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2004 17:35

İnsanlık hali bu... Çok sevdiğiniz bir kişi de hoş olmayan davranışlarıyla sizi kızdırabilir. Bazı erkek davranışları vardır ki, her kadını sinirlendirebilir. İşte kadınları çılgına çeviren erkek davranışları...

Erkeğin, kendisini işyerinden arayan kadına, ‘Seni sonra ararım’ deyip akşama kadar sözünü yerine getirmemesi.

Kadınla erkek, bir kapıdan içeri girecekleri zaman erkeğin öne geçip kapıyı kadına açmaması. Aslında günümüzün kadınları bu hatayı pek de önemsemiyorlar ama gene de kadın, kendisine kapıyı açmak kibarlığını göstermeyen erkeğin pek de sosyal biri olmadığını düşünebilir.

Bir düğünde erkeğin başka kadınlarla bol bol dans etmesi, düğüne birlikte gittiği kadını kızdırır. Kadınlar bu tür davranışları kendilerine yapılmış en büyük hakaret sayarlar.

Kadın telefonda konuşurken, erkeğin yanına gelip konuşmayı bölmesi en sinir bozucu davranışlardan biridir. Erkeğin bu sabırsızlığı kadını çılgına döndürür.

Sürücü koltuğunda başka sürücülere kızıp küfürler yağdırması, aynı arabada yolculuk yapan kadını huzursuz eder, hatta kızdırır. Küfürbaz sürücünün kadından gelen uyarıları dikkate alması kendi çıkarınadır.

Kadının arkadaşları eve geldiği zaman evin erkeğinin boylu boyunca kanapeye uzanmış olması can sıkar. Erkek, kadının konuklarına saygılı olmalı. Eve konuk geldiğini görünce toparlanmalı.

Erkeğin yemek saatine yakın, mutfakta dolapları karıştırıp abur cubur yemesi, evin kadınını kızdırır. Özene bezene hazırladığı yemekler dururken erkeğin karnını ıvır zıvırla doyurmasına kızmamak elde değildir.

Bir eğlence yerinde, kadın tam havaya girdiği sırada erkeğin, suratını asıp ‘Geç oldu eve dönelim’ demesi, kadını çılgına çevirebilir.

Şaka niyetine de olsa, erkeğin yanındaki kadına, sokakta rastladıkları kadınları gösterip ne kadar güzel ve bakımlı olduklarını anlatması, kadın için hakaret yerine geçer.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!