Kadınlar ne ister

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar ne ister
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 00:00

Kadınlar, çoğu zaman erkeklerin kendilerini seks konusunda anlamamasından yakınır; ama bu konuda konuşmaktan da utanırlar. Seda Dergisi, kadınların partnerlerinden beklentilerini onlar için kaleme aldı.

Temiz ve rahat bir ortam yaratın

Erkekler için kadınları baştan çıkarmak kolay gibi gözüküyor, fakat kadınlar için rahat bir ortamda olmak çok önemli. Mekanın temiz ve rahat olması gerekiyor. Bu demek oluyor ki erkekler, kirli çamaşırlarını ya da yarım kalmış pizzalarını kanepelerinin üzerinde bırakmamalılar.

Duygusal bir öpücüğü es geçmeyin

Erkeğin duygusal bir öpücüğü ya da kulağa davetkar bir fısıltının ardından gelen bir bakışıyla başlayan geceyi, kadın asla unutmaz. Oysa ki erkekler, bunun farkında olmadıkları için geceye özensiz ve hızlı başlar. Böyle bir gece ise kadının unutamayacağı değil, asla hatırlamak istemeyeceği bir gece olacaktır.

Karşılıklı mutluluğa önem verin

Erkekler, yatakta hızlı hareket ediyorlar. Kadınların onlar ne kadar yavaş hareket ederse, o kadar zevk alacağını ise hesaba katmıyorlar. Bu durumda aslında alınan zevk tek taraflı değildir. Karşılıklı mutlu olmak için, işlerin yavaştan alınması gerekir.

Vücut dilini dikkate alın

Kadınlar bazen yatakta söylemek istediklerini, utangaç olduklarından dile getiremeyebilirler; fakat vücut dilleri bunu ele verecektir. Erkekler, dokunuşlarının karşılığında kadınların nasıl tepki verdiklerinin farkına varıp, o şekilde hareket etmeliler.

Güven verin

Çoğu kadının aslında maceracı bir tarafı vardır. Yeni şeyler denemek isterler, fakat öncelikli olarak karşılarındaki erkeğe yeteri kadar güvenmeleri gerekir. Ancak erkekler, yeni pozisyonları ve fantezilerini ağırdan almaları gerektiğini unutmamalılar.

Sert olmayın

Kadınlar, erkeklerin yatakta sert olmasından pek hoşlanmazlar. Her ne kadar başlarda erkekleri tatmin etmek için isteklerini kabul etseler de, bu durum sertliği sevdikleri anlamına gelmez. Bu konuda hoşnutsuzlukları olan kadınların, partnerlerini uyarmaları gerekir.

Emir vermeyin

Çoğu erkek ilişkide baskın olmak ister ve bundan hoşlanır; oysa kadınlar olayların kendiliğinden ilerlemesini ister. Emirler vermek hiç de hoş olmayacaktır. Seks, nazik olunması gereken oyundur. Emir vermektense yumuşak bir şekilde söylenen sözler, daha etkili olacaktır.

Özel noktaları unutmayın

Kadınlar için özel noktalarından öpülmek çok önemlidir. Erkeklerin omuz ile boynun birleştiği yere parmaklarıyla dokunmaları, kalçalarının ve ayak tabanlarının öpülmesi onlara büyük haz verir.

İki kişi olduğunuzu hesaba katın

Erkekler, tatmin oldukları zaman, kadınların da aynı hazzı aynı anda aldıklarını zannederler. Erkeklerin öncelikle iki kişi olduklarını ve kadının da bu durumun tadını çıkarmak isteyeceğini unutmaması gerekir. Bir kadın tatmin olduysa, sonrasında partneriyle bir yastık muhabbeti yapıp ardından uyumak isteyecektir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!