Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

Pürüzsüz bir cilt için jakuzi

Antalya'daki Ayçe Güzellik Merkezi, hanımların hizmetinde

YOĞUN ve stresli iş hayatımızda problemlerle karşı karşıya kalmamız çoğumuzu olumsuz yönde etkiliyor. Vücudumuzun temiz ve rahat olması, huzurlu bir iş günü geçirmesi için önemli sayabileceğimiz bir takım etkenler mevcut. Her ne durumda olursak olalım, ister çalışır, ister ev hanımı olup evin içinde günümüzü geçiriyor olsak da vücudumuzun temiz ve rahat olması birinci şarttır. Bu temizliğin mükemmel olması kendimize olan güvenimizi bir kat daha artırır.

TEDAVİ TÜRLERİ

İsteğiniz her tür kolojen, mini lift, iz tedivisi, iğneli epilasyon, ampüllü epilasyon, bitkisel ağda, kaş düzeltme, kaş-kirpik boyma, makyaj, manikür, pedikür, sea caly (deniz çamuru) genel veya bölgesel incelme, selülit tedavisi, toparlama tedavisi gibi bakımların yanısıra, Ayçe'de bitkisel ürünlerin karışımıyla sizin için hazırlanan jakuzide hem kendinizi hem vücudunuzu dinlendirme ve rahatlatma imkanı bulabileceksiniz.

Bu sayede cildiniz mat görünümden kurturularak, ışıltı kazanacak, oksijen tedavisi yapılmış ve cilt içindeki ölü hücreler dışarı atılmış olacak. ‘‘Sağlıklı ve pürüzsüz vücut için ayda en az bir defa jakuzi bakımını müşterilerimize tavsiye ediyoruz. Gündelik banyo yapmamız nasıl doğal ve sağlıklıysa jakuzi bakımı için de böyle düşünebiliriz’’ diyen estetisyen Ayşegül Çetin, jakuzi bakımı hakkında çoğu bayanın haberi bile olmadığını söyledi.

Fiyatlar: (milyon)

Jakuzi 4.000.000

İz tedavisi 10.000.000

Vücut bakımı 10.000.000

Masaj 6.000.000

Adres: Meltem Mah. 2. Cadde Arpet Sit. G Blok No.2 ANTALYA

& Tel: 0 242-237-22-99

Ayçe Estetik Merkezi

Altın Öğütler

Metalik, taşlı ya da pırıltılı aksesuarlar, giyime hareket ve yalınlık katıyor.

Kırmızı saç tokası, son günlerde moda olan taşlı aksesuarlar trendini körüklüyor.

Maşalara dönüş... Sarılırken, uçları dışarıdan bırakılarak doğal bir dalgaya kavuşturulan saçlar, çok havalı, güzel ve kadınsı duruyor.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!