Josue’ye Franco formülü

Güncelleme Tarihi:

Josue’ye Franco formülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2015 23:41

Gözünü transfere çeviren siyah beyazlılar, sağ bek için Glen Johnson, stoper için ise Sao Paulo’dan Rafael Toloi’den haber bekliyor.

Haberin Devamı

TEKNİK direktörlüğe Şenol Güneş’i getiren Beşiktaş’ta gündem transfer. Yeni oyuncuların kampa yetişmesini isteyen yönetim, şimdiden 3 isimle temasta... UEFA ile yapılan anlaşma gereği transfere kaynak yaratmak zorunda olan Kartal, takas yolunu da kullanmak istiyor. Pedro Franco için dolaylı yoldan fiyat soran Porto’ya, Josue-Pedro takasını öneren Beşiktaş, Bursa’nın da yeniden kiralamak istediği Portekizli için Güneş avantajını kullanmak istiyor.

BREZİLYA AÇILIMI

BU öneriye hayır demeyen Porto, siyah beyazlılara bu hafta konuyu değerlendireceğini iletti. Sağ bek için Liverpool’dan ayrılan Glen Johnson’ın menajeri ile görüşen ve 2 yıllık teklif sunan Beşiktaş, stoper için ise Brezilya’ya açılıyor. Gökhan Keskin’in sunduğu rapor doğrultusunda Rafael Toloi’de karar kılan siyah beyazlılar 5 milyona Euro’ya yakın bonservis bedeli nedeniyle oyuncuyu Sao Paulo’dan kiralamk istiyor. Yönetim, üç oyuncu için de bu hafta cevap bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!