Jose Mourinho yine sivri dilini konuşturdu

Güncelleme Tarihi:

Jose Mourinho yine sivri dilini konuşturdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 11:41

Chelsea ile İngiltere'de geçen sezonu şampiyon olarak kapatan 'sivri dilli' teknik direktör Jose Mourinho, Real Madrid teknik direktörü Rafa Benitez'in eşinden Machester City teknik direktörü Pellegrini'ye kadar herkesi kılıçtan geçirdi.

Haberin Devamı

Hazırlık kampı için ABD'de bulunan Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, takımının Barcelona'yı penaltı atışlarıyla 4-2 mağlup ettiği karşılaşma öncesinde yine 'sivri dilini konuşturdu.' Mourinho'nun açıklamalarından Arsenal ve transfer bütçesi, Manchester City'nin teknik direktörü Pellegrini, Real Madrid'in teknik direktörü Rafa Benitez'in eşi ve Cristiano Ronaldo nasibini aldı.


"HANIMEFENDİ VAKTİNİ EŞİNİN DİYETİNİ DÜŞÜNEREK GEÇİRSİN"
Rafael Benitez'in eşi Montserrat Seara'nın yaptığı, "Rafael, 3. kez Mourinho'nun ardından bir takımın başına geçti. Şu an da Mourinho'nun dağıttığı Real Madrid'i kurtarmakla uğraşıyor" açıklamasının hatırlatılması üzerine Portekizli teknik adam hayli acımasız bir cevap verdi: "Kusura bakmasın, hanımefendinin kafası biraz karışmış. Gülmüyorum, çünkü kocası Chelsea'nin başına Roberto Di Matteo'nun ardından geçti. Real Madrid'de de Carlo Ancelotti'nin ardından göreve getirildi. Kocasının benim ardımdan başına geçtiği tek takım Inter Milan'dı ki, o sırada Avrupa'nın en iyisi olarak bıraktığım takımı 6 ayda mahvetti. Bence hanımefendi beni çok düşünmemeli. Vaktini eşinin diyetiyle ilgilenerek harcamalı ve benimle ilgili daha az konuşmalı."

Haberin Devamı

Jose Mourinho yine sivri dilini konuşturdu

Real Madrid teknik direktörü Rafael ve eşi Montse Benitez...

"ARSENAL TRANSFERE PARA HARCAMIYOR MU?"
Mourinho, sezon öncesinde Community Shield Kupası'nda karşılaşacakları rakipleri Arsenal'in sadece kaleci Cech'i transfer etmesi ve ekonomik yönden başarılı bulunması yönündeki yorumlara da tepkiliydi: Arsenal'in transfere para harcamadığını düşünenlerin kendilerine bir hesap makinesi almaları gerekiyor. Son 3 yılda Mesut Özil, Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy ve Callum Chambers gibi oyunculara harcadıkları parayı gördüğünüzde şaşırabilirsiniz."

Jose Mourinho yine sivri dilini konuşturdu

Mourinho ve Arsenal teknik direktörü Arsen Wenger'in arasının pek iyi olduğu söylenemez...

"PELLEGRINI BENİ TAKINTI HALİNE GETİRMİŞ"
Jose Mourinho'nun acımasız ve hedefini doğrudan vuran eleştiri oklarından geçtiğimiz günlerde "Mourinho her başarıdan kendisine pay çıkarmaya çalışıyor" açıklamasını yapan Manuel Pellegrini de nasibini aldı. Mourinho, Pellegrini'nin kendisini takıntı haline getirdiğini söyledi ve tatil tavsiyesinde bulundu! "Neden böyle konuştuğunu bilmiyorum. Bir menajer yorucu bir sezonun ardından hala beni düşünüyorsa söyleyecek hiçbir şeyim yok."

Mourinho takımının yıldız ismi Eden Hazard'ı överken ise Real Madrid'den eski öğrencisi Cristiano Ronaldo'yu kızdıracak yorumlarda bulundu. Mourinho 'gerçekten harika oyuncuların kupalar kazanacağını' söyledikten sonra Ronaldo'nun geçen sezonu kupa kazanamadan kapattığını hatırlattı. Jose Mourinho, Messi'nin hakkını ise teslim etti: Bu konuda tartışmasız zirvedeki oyuncu kazandığı 3 kupa ile Messi...

Haberin Devamı

Jose Mourinho yine sivri dilini konuşturdu

Chelsea'nin yetenekli oyuncusu Mourinho'nun koruması altında...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!