O Ses Türkiye'nin güçlü sesi Mete Erpek kimdir? Joker lakabıyla tanınan Mete Erpek kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyenin güçlü sesi Mete Erpek kimdir Joker lakabıyla tanınan Mete Erpek kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 20:44

O Ses Türkiye'nin kaliteli sesler arasında yerini alan yarışmacısı Mete Erpek (Joker), birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmuş durumda. O Ses Türkiye’nin 2017 sezonuna damga vuran Mete Erpek, söylediği rap şarkısıyla dinleyenlerin gönlünde taht kurmuştu. söylediği şarkıyla tüm jüri üyelerini döndürmeye başaran Joker, bu önemli yolda Hadise'yle devam etme kararı almıştı. Çeyrek finalde yarışan Mete Erpek kimdir? Joker lakabıyla tanınan Mete Erpek kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Joker lakabıyla tanınan Mete Erpek, O Ses Türkiye’nin finalisti olma yolunda adım adım ilerliyor. Yarışma öncesinde de müzikle ile ilgili çalışmalarda yer alan Joker, mücadelesini Hadise’nin takımında sürdürüyor. Yarışmanın başından beri iddialı bir şekilde ilerleyen Joker, O Ses Türkiye’nin şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor. Rap severler arasında tanınan Joker’inCeza, Ayben, Fuat, Allame ve Sansar Salvo gibi büyük kitleleri olan isimlerle yakın dostluğu bulunuyor. Peki, O Ses Türkiye Joker kimdir, kaç yaşında? 

O Ses Türkiye’nin 2017 sezonuna damga vuran Mete Erpekler, 1987 yılında Eskişehir’de doğdu. Bir demo yarışmasında ''Mutluluk Tohumları'' şarkısı ilk 10’ girmeyi başardı ve İstanbulda Darp adında bir grup kurdu. Bir süre sessizliğini koruyan Joker, ünlü rapçi Ceza’nın kız kardeşi Ayben ile Microphone Show'u seslendirdi ve bu şarkıya klip çekti. Ceza, Ayben, Fuat, Allame ve Sansar Salvo gibi büyük kitleleri olan isimlerle yakın dostluğu bulunan olan Joker'in kendisine ait büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!