Jigolo olduğumu kanıtlayanın ayaklarının altını öpeceğim

Güncelleme Tarihi:

Jigolo olduğumu kanıtlayanın ayaklarının altını öpeceğim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2001 00:00


Haberin Devamı

Sema DENKER

Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Muazzez Ersoy'la 15 gün önce evlenen evlenen manken ve oyuncu İsmet Özhan, hakkında çıkarılan dedikodulara cevap verdi. Özhan, ‘‘Jigoloymuşum, beş parasızmışım. Eğer benim böyle biri olduğumu kim kanıtlarsa, gidip onun ayaklarının altını öpeceğim’’ dedi.

Yeni evli Muazzez Ersoy-İsmet Özhan çifti, evlilikleri üzerine çıkarılan söylentilere çok üzüldüklerini söyledi. Muazzez Ersoy'la evlenerek ‘‘hayatını garantiye aldığı’’ şeklindeki söylentilerin kendisini çok üzdüğünü belirten İsmet Özhan, şöyle konuştu:

‘‘Benim Muazzez Hanım'ın parasına ihtiyacım yok. 21 senedir bu piyasanın içindeyim. Yok jigoloymuşum, beş parasızmışım... Eğer ben böyleysem, bunu resimlerle, belgelerle ispatlasınlar. Benim öyle bir insan olduğumu kim kanıtlarsa, gidip o kişinin ayaklarının altından öpeceğim. Ben Muazzez Ersoy'la hayatımı garanti altına almadım ki. Benim zaten hayatım garanti altındaydı. Mesela hayatımın garantisini lotoyla yakalamış bir insanım. Hiç işin bu tarafına bakan yok. Benim hiçbir şeye ihtiyacım yok. Eşimin parası var ya da yok. Bu beni hiç ilgilendirmiyor. Muazzez Hanım'la parası, şöhreti var diye evlenmedim. Böyle bir şeyi düşünmedim bile. Çünkü benim de kendime göre param, şöhretim ve yaşam standartım var. Bütün bunlara sahipken jigoloymuşum da haberim yok. Bunları söylemek çok şerefsizce bir şey. Aile kurmuş bir insanın şerefiyle oynamaya kimsenin hakkı yok.’’

ERSOY ÜZÜNTÜLÜ

Muazzez Ersoy ise eşinin çok temiz kalpli olduğunu, ona yürekten inandığını belirterek ‘‘Kim benim için ne düşünüyorsa, Allah onun önüne bin katını koysun. Bir kere eşim temiz kalpli. Bir insanın inançlı olması, içinde insana, hayvana, doğaya her şeye karşı büyük bir sevgi beslemesi, saygılı, hürmetli olması çok önemli’ dedi.

Çocuk istiyor

İlk evliliğini 41 yaşında Ersoy'la yapan İsmet Özhan, baba olmak özlemiyle yanıp tutuşuyor. ‘‘Bir kız çocuğumun olmasını çok isterim’’ diyen Özhan'a karşılık 24 yaşında bir erkek evlat sahibi olan Muazzez Ersoy ise daha temkinli konuşarak ‘‘Allah bilir’’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!