Jan Olde Riekerink'ten 4-3'lük mağlubiyet yorumu

Güncelleme Tarihi:

Jan Olde Riekerinkten 4-3lük mağlubiyet yorumu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 21:35

Galatasaray'ın geçici olarak başında bulunan Jan Olde Riekerink, Eskişehirspor deplasmanındaki mağlubiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Riekerink maçın ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"YASİN, EMRE, PODOLSKİ, UMUT..."
"Oyuncuların yanlış yerde durduklarını söyleyen ve isim isim hata yapanları açıklayan Jan Olde Riekerink, "Burada kaybetmemiz kötü oldu. 90 dakika maçın genelinde orta sahada kaybettiğimiz bir savaş vardı. İlk 20 dakika iyi başladık, Bilal güzel bir gol attı. Ondan sonra benim dışarıda gözlemlediğim nokta, pozisyon hataları yapmamızdı.

Kanatlarımız Yasin ve Emre çok içeri girdi. Podolski, Umut'a çok yakın oynamaya başladı. Böyle olunca otomatikman orta sahayı kaybettik. Bu yüzden maçın genelinde probleme bakarsak, problem geçişlerde yaşandı. Özellikle orta sahamızın durumu. İkinci yarı değişiklik yaptık, Emre'yi Lucas'ın arkasına koyduk. Orta sahayı kontrol etmek için bunu yaptık.

Haberin Devamı

İkinci golde Emre'nin güzel bir pası vardı. yediğimiz gollerde kolay top kayıplarını görebiliriz. Yeteri kadar oyuncumuz vardı ama söylediğim gibi ofanstan defansa geçerken sıkıntılar yaşadı" dedi.

"CEPHEDE KAYBETTİK, SAVAŞI KAYBETMEDİK"
Galatasaray'ın son durumu hakkında görüşleri istenen Jan Olde Riekerink, "Çok sakat oyuncumuz vardı. Onlar dönecek, belki bir mücadele kaybettik diyebiliriz. Bir cephede kaybettik ama kimse savaşı kaybettiğimizi söyleyemez. Hedef aynı şekilde devam ediyor. Dürüstçe söylüyorum göreceksiniz Galatasaray ligi ilk 4'te bitirecek. Buna inanıyorum." diye konuştu. (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!