İstediğim erkeği elde edebilirim

Güncelleme Tarihi:

İstediğim erkeği elde edebilirim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2006 00:00

Erkekleri peşinden sürüklediğini söyleyen Akrep Nalan, "Hiç seks, aşk problemi yaşamadım. İstediğim her erkeği elde edebilirim" dedi.

SALI akşamları Shu Bar’da, perşembe geceleri de Coco a Gogo’da sahneye çıkan Akrep Nalan, Haftalık dergisine ilginç açıklamalar yaptı. Hiç seks problemi yaşamadığını belirten Akrep Nalan, erkeklerin kendisine "hayır" diyemediğini söyledi: "Kendimi o kadar güzel buluyorum ve beğeniyorum ki, peşimden koşulsun istiyorum. Zaten peşimden sürünülüyor. Bakın sevgilim, öyle genç falan değil. Yani, ’Parasını yiyordur o yüzden peşindedir’ durumu yok. Mali durumu iyi, fabrikası var, yaşımız yakın. 1.85 boyunda ve 80 kilo falan. Şişman değil yani. İstediğim her erkeği elde edebilirim. Bu işin kendini sevmekten geçtiğini anladım..." Akrep Nalan, yaklaşık iki yıldır Alişan Çiçek’le beraber.

Basın acımasız

Akrep Nalan, Bodrum’da ’köpeğini ezerek öldürdü’ haberleri için de konuştu: O köpeğin adı Bahtiyar’dı. Malum, işten sabah dönüyoruz eve. Sahneden sarhoş iniyorsun falan. Bahtiyar yanımda yastığımda uyuyor. Yattıktan sonra yanımda çalışan kadın, ’Abla arabanın camını kırmışlar, teybi çalmışlar’ dedi, fırladım. Köpeği de yatakta bıraktım. ’Ne yapayım’ diye düşünürken kapıdan adımı attım, yumuşak bir şeye bastım. Ve ’Cikk’ dedi böyle. Bir baktım yatakta bıraktığım köpek. Ben değil, beş yaşındaki çocuk da bassa o köpek yine ölecekti. Ondan sonra çıkan haberlere çok kırıldım..."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!