İşte fiyatı 10 milyon euro

Güncelleme Tarihi:

İşte fiyatı 10 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 00:21

Sevilla’ya transfer olacağı haberleri üzerine konuşan Beşiktaş’ın yıldızı, “Her oyuncu İspanya Ligi’nde forma giymek ister” derken, İspanyol basını, sözleşmesindeki 10 milyon Euro’ya serbest kalır maddesini hatırlattı.

Haberin Devamı

ADI Sevilla ile anılmaya başlanan Beşiktaş’ın golcüsü Hugo Almeida, İspanya Ligi’ne göz kırptı. Estadio Deportivo gazetesine konuşan Portekizli futbolcu, Sevilla dedikoduları hakkında “Ben burada mutluyum ama her zaman kendimi geliştirmek istiyorum. Sevilla önemli kulvarlarda boy gösteren büyük bir kulüp” ifadelerini kullandı.

İspanya’da oynamaya sıcak baktığını belirten Almeida, “Ben 28 yaşındayım ve burada iyi zaman geçiyorum. Ancak İspanya ve İngiltere dünyanın en iyi ligleri. Her oyuncu bu iki ligde forma giymek ister” diye konuştu.

Gazetenin haberinde bu yorum üzerine, Werder Bremen’den Beşiktaş’a 2 milyon Euro’ya transfer olan Almeida’nın sözleşmesinde 10 milyon Euro’ya serbest kalır maddesinin olduğu belirtildi.

RAKİPLERİM TAKIM ARKADAŞLARIM

Haberin Devamı

ÖTE yandan Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı, kampta fikir alışverişinde bulunduğu Genel Menajer Semih Usta’ya ilginç sözler söyledi. Almeida, “İlk yarıda 9 gol attım. Ama benim rakibim diğer takımların futbolcuları değil. En büyük rakiplerim, takım arkadaşlarım Fernandes, Holosko, Hilbert ve Sivok. Çünkü bu dört arkadaşımın attığı gol sayısı, benimkinin iki katı. Ben 9 gol attım, onlar 18. Bizim takımda herkesin gol atma şansı var” dedi.

Samet Aybaba’nın, ilk 11’deki tüm futbolculara sorumluluk verdiğini belirten siyah beyazlı futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü “Ben zaman zaman kanatta zaman zaman ise forvette görev yaptım. 9 gol attım ama bir o kadar da kaçırdım. Gol atmak kadar pozisyon zenginliği oluşturmak da önemli.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!