İşte Beşiktaş'ın Feyenoord kadrosu

Güncelleme Tarihi:

İşte Beşiktaşın Feyenoord kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2014 10:25

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Feyenoord ile Çarşamba günü yapacağı ilk maç için Hollanda'ya gitti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Takımı, Feyenoord maçı için bu sabah Hollanda’ya geldi. Siyah beyazlılar Feyenoord Havalimanında kalabalık taraftar topluluğu tarafından karşılandı.

Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları tarafından çiçekle karşılanan Teknik Direktör Biliç ve oyuncular daha sonra kamp yapacakları otele gittiler. Futbol A Takımı’ndan Sorumlu yönetici Mete Vardar'ın başkanlığını yaptığı kafilede Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları yer aldı.Rotterdam Büyükelçisi Sadık Arslan siyah beyazlı kafileyi karşıladı

KARTAL AVRUPA HEYEACANINI BU KEZ UZUN TUTMAK İSTİYOR

Hollanda'ya götürülen 21 kişilik futbolcu kadrosunda isimler bulunuyor:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Uğur Boral, Necip Uysal, Kerim Frei Koyunlu, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Filip Holosko, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Demba Ba.

Haberin Devamı

Sakatlıkları süren Ömer Şişmanoğlu ve Veli Kavlak kadroya alınmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarını bu akşam, maçın oynanacağı De Kuip Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. İdman öncesi teknik direktör Slaven Bilic basın toplantısı düzenleyecek. Feyenoord ile Beşiktaş arasında TSİ 21.00'de başlayacak maçı İtalyan hakem Luca Banti yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!