Simge Tertemiz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Simge Tertemiz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 22:21

Ekranların sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim 2016’in yarışmacılarından Simge Tertemiz Kimdir? Simge Tertemiz kaç yaşındadır?, Simge Tertemiz nerelidir?, Simge Tertemiz'in mesleği ne? Güzelliği ve sempatikliği ile dikkat çeken Simge Tertemiz’in hayatı, kariyeri ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının tartışmasız en tarz, en stil ve en moda programı olan İşte Benim Stilim yeni sezonuna iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz haftalarda yenilenen jüri kadrosu ile beşinci sezonunda izleyicilere merhaba diyen İşte Benim Stilim 2016, yeni sezonunda ünlü isimleri ağırlıyor.

Kendine ve tarzına güvenen “İşte benim stilim bu” diyen ünlüler İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında bir araya geldi.Eğlenceli ve renkli senaryosu ile izlenme rekoru kıran İşte Benim Stilim’in kimdir kategorisinde güzel manken, oyuncu Simge Tertemiz’in hayatını ele alacağız.

İşte Simge Tertemiz’in merak edilen iş ve özel hayatı…

Simge Tertemiz kimdir

Haberin Devamı

Simge Tertemiz Kimdir?

9 Eylül 1988 İskenderun doğumlu olan Simge Tertemiz, manken, model ve aynı zamanda oyuncudur. İlkokulu Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda, liseyi ise Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nde tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde lisans eğitimi almıştır.

2002 yılında henüz 14 yaşında iken katıldığı Best Model of Turkey güzellik yarışmasında gelecek vadeden misyon ödülünün sahibi olmuş, ardından 2004 yılındaki Best Model of Turkey Güzellik Yarışmasında birincili olmuştur. Yine aynı yıl Best Model of The World yarışmasında dördüncü, Miss Tourism yarışmasında ise beşinci olmuştur.

Oyunculuk hayatına Çılgın Dersane isimli sinema filmi ile başlamış, ardından Çılgın Dersane Kampta sinema filminde rol almıştır. Televizyon dünyasında ise Hatmagazin isimli programda sunuculuk yapmıştır. 2009 yılında Offshone Sürat Tekneleri Yarışma programının tanıtımında yer almıştır. Ayrıca 2011 yılında Boxer okurları tarafından yılın en seksi kadını seçilmiştir.

Özel Hayatı

5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Murat Kadıoğlu’ndan hamile kalan güzel oyuncu 2011 yılında yıldırım nikahı ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Nail Kayra isminde çocuğu vardır. Evliliği sırasında Murat Kadıoğlu’nun eski eşinden bir çocuğunun olması çiftin arasını açmıştır. İkili arasında başlayan şiddetli geçimsizlik kavgaya dönüşmüş ve 2014 yılında mahkeme kararı ile evlilikleri sona ermiştir.

BAKMADAN GEÇME!