İşte Angelina’nın dördüncü erkeği

Güncelleme Tarihi:

İşte Angelina’nın dördüncü erkeği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 00:00

Angelina Jolie, sadece dört erkekle beraber olduğunu açıklamıştı. Seksi yıldız, Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton ile evlenip boşandı, Brad Pitt ile olan ilişkisini ise herkes biliyor. Peki, dördüncü şanslı erkek kim? Star dergisi dördüncü erkeği açıkladı.

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Angelina Jolie’nin sadece dört erkekle birlikte olduğuna inanmak oldukça güç. Ancak bu açıklamanın aksini de kanıtlayamayacağımıza göre seksi yıldıza inanmaktan başka çaremiz yok. Bildiğiniz gibi Jolie, ünlü aktörler Jonny Lee Miller ve Billy Bob Thornton ile evlenip boşandı. Brad Pitt ile olan ilişkisini ise herkes biliyor.

Ancak Jolie, birlikte olduğu dördüncü erkeği hiçbir zaman açıklamadı. Star dergisi uzun araştırmalar sonucunda dördüncü şanslı erkeğin kim olduğunu buldu, daha doğrusu iddia etti.

Dergiye göre 1991 yılında "Ordinary People" filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan Timothy Hutton ile Angelina Jolie arasında 1997 yılında "Playing God" filminin çekimleri sırasında büyük bir aşk yaşandı. Dergi Jolie’nin bileğindeki "H" harfinin Hutton’u sembolize ettiğini öne sürüyor ve yıldızın bu dövmeyi kardeşi James Haven için yaptırdığı yönündeki açıklamayı da asılsız kabul ediyor.

Star, haberinde ayrıca ismini açıklamadığı Jolie’nin bir yakın arkadaşının sözlerine de yer vermiş: "Angelina ve Timothy büyük bir aşk yaşıyordu. Timothy o dönemde Debra Winger’dan boşandı ama olmadı. Angelina’nın çok istemesine rağmen Timothy ilişkisini sürdüremedi. Ve o dönemde Angelina kendini esrara kaptırdı."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!