İşte 2014'ün yıldızları

Güncelleme Tarihi:

İşte 2014ün yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 17:21

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, 2014’ün “en iyilerini” seçti. Ödül töreni, iş, sanat ve basın dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu.

Haberin Devamı

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nin 13’üncüsü, önceki akşam üniversitenin Davutpaşa kampüsünde gerçekleşti.
Sunuculuğunu Jess Molho’nun yaptığı törende, 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen “2014 yılının en iyileri”ne ödülleri verildi. İş, sanat ve basın dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren gecede 32 kategoride ödül dağıtıldı.

Çalışan kadınlar adına alıyorum

Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, “yılın en beğenilen işkadını” seçildi. Ödülünü üniversite rektörü İsmail Yüksek’in elinden alan Yalçındağ, yaptığı konuşmada “Bu ödülü beni iş hayatında yetiştiren ve yol açan anne ve babam, hep destek olan eşim ve oğullarım, ailemdeki ve Türkiye’deki çalışan kadınlar adına alıyorum.”
dedi.

Haberin Devamı

Kendinle dalga geçti

“Unutursam Fısılda” filmindeki rolüyle ödül kazanan Kerem Bürsin, büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Genç oyuncu, “Beyaz Show”da yayınlanan, konuşma tarzıyla ilgili skeç hatırlatıldığında da “Çekerken çok eğlendik. İnsanın kendisiyle dalga geçmesi lazım” dedi. Bürsin, “Kadın hayranlarınızın ilgisine alışabildiniz mi?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “ Bazen bir şey sorduklarında arkama dönüp bakıyorum bana mı söylüyorlar diye. Henüz alışamadım ama alışmaya çalışıyorum.”

Sevgili okul arkadaşlarım

Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu Kenan İmirzalıoğlu, “en beğenilen erkek dizi oyuncusu” ödülünü almak üzere sahneye çıktığında öğrencileri “Sevgili okuldaşlarım” diye selamladı. İmirzalıoğlu, ödülü 1993 yılında Matematik bölümünden mezun olan arkadaşları ve hocaları adına aldığını söyledi ve ekledi: “Burada hatıralar canlandı. Öğrencilik her zaman keyiflidir. Bunun tadını çıkarın.”

Ahmet ve Murat'a sesleniyorum

Yılın en beğenilen dizisi seçilen “Kardeş Payı”nın ödülünü dizi ekibi adına Seda Bakan aldı. Bakan, dizinin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in “kız meselesi” nedeniyle kavga ettikleri iddiasına şöyle yanıt verdi: “Hiç alakası yok. Araları çok iyi. Buradan kendilerine sesleniyorum; aranıza beni de alın!”

Ödüller

Haberin Devamı

İşkadını: Arzuhan Doğan Yalçındağ
İşadamı: Hüsnü Özyeğin
Kadın şarkıcı: Sıla
Erkek şarkıcı: Gökhan Türkmen
En iyi çıkış yapan şarkıcı: İrem Derici
Müzik grubu: Athena
Ekonomist: Deniz Gökçe
Erkek tiyatro oyuncusu: Okan Yalabık
Kadın tiyatro oyuncusu: Demet Evgar
Tiyatro oyunu: Profesyonel (Yetkin Dikinciler)
Erkek sinema oyuncusu: Kerem Bürsin
Kadın sinema oyuncusu: Farah Zeynep Abdullah
Sinema filmi: Unutursam Fısılda
Erkek dizi oyuncusu: Kenan İmirzalıoğlu
Kadın dizi oyuncusu: Serenay Sarıkaya
Dizi: Kardeş Payı
Show programı: Güldür Güldür
Sabah haber programı: İrfan Değirmenci ile Günaydın
Haber spikeri: Fatih Portakal
Spor programı: 21 ile Ceyhun Yılmaz
Kültür sanat programı: Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda
TV kanalı: Star TV
Şirket: İş Bankası
Reklam filmi: Mavi
Gazete: Habertürk
Yazar: Canan Tan
Köşe yazarı: Abbas Güçlü
Dergi: Penguen
Sosyal sorumluluk projesi: ETİ Sarı Bisiklet
Sivil toplum kuruluşu: KAÇUV
Radyo kanalı: Power FM
Radyo programı: Zeki Kayhan Coşkun ile Matrax

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!