İstanbullu Gelin yeni bölümleriyle ilgili çarpıcı iddia

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölümleriyle ilgili çarpıcı iddia
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 19:17

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı heyecanla beklenirken dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili şaşırtıcı bir iddia gündeme geldi. İddialara göre, istanbullu Gelin'in 'Fikret'i Salih Bademci'nin eşi İmer Özgün'ün kadroya katılışı dengeleri değiştirecek. İmer Özgün, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Salih Bademci'yle dizide de aşk yaşayacak. Peki şaşırtıcı iddialarla dizi takipçilerini meraklandıran İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı son olayların hemen ardından gündeme geldi. Son bölümde Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’ya tam bir sürpriz oldu. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkaydı. Esma Sultan'ın şaşırtıcı kararıyla şaşıran dizi takipçileri Boran Konağı'ndaki yeni gelişmeler için İstanbullu Gelin 26. bölüm fragmanını araştırıyor. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep oldu. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaştı. Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek istedi. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşıldı. Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın sözleri yemek masasında söylediği sözler herkesi şok etti. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırttı. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkaydı.

BAKMADAN GEÇME!