İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm bu hafta yok mu?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölüm bu hafta yok mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 20:46

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Yayın tarihine kısa bir süre kalan dizinin akıbeti merak konusu oldu. Star Tv'nin 5 Ocak tarihli yayın akışında dizinin tekrar bölümü yer alıyor. Peki İstanbullu Gelin 32. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm bu hafta neden yok?

Haberin Devamı

Yılbaşı sonrası pek çok dizi ekran macerasına ara verdi, bu dizilerden biri de İstanbullu Gelin oldu. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin’in 31. bölümünde Boran Konağı’nda bu kez yılbaşı heyecanı yaşanmış, Esma Sultan’ın genç kızlık aşkı Galip’te bu geceye katılmıştı. Finalde ise ikilinin ilişkisine bir isim tanık olmuştu. Bu ismin kim olduğunu merak eden izleyiciler, fragmanla ipucu bekliyordu. Ancak İstanbullu Gelin’in 32. Bölüm tarihi ertelendiği için fragman da yayınlanmadı. Peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İstanbullu Gelin dizisinin 32. yeni bölümü yılbaşı haftası nedeniyle bir hafta gecikmeli olarak 12 Ocak Cuma günü yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!