İşlerimi engelledi

Güncelleme Tarihi:

İşlerimi engelledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2010 01:00

EROL Köse'nin, hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açtığı eski sevgilisi şarkıcı Gülşen Bayraktar ilk duruşma için dün Bakırköy Adliyesi'ne geldi.

EROL Köse'nin, hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açtığı eski sevgilisi şarkıcı Gülşen Bayraktar ilk duruşma için dün Bakırköy Adliyesi'ne geldi. Gülşen Bayraktar, "Erol Köse demolarımı birleştirip benden izinsiz bir şekilde kasetimi piyasaya sürdü. Yerime daha ucuz sanatçılar getirterek işlerimi bozmaya çalıştı. Ancak her şeye rağmen ben ona hakaret etmedim" dedi.

Erol Köse (45), yapımcılığını yaptığı şarkıcı Gülşen (34) ile bir dönem birlikte yaşayıp ayrılmışlardı. Ayrılmalarından sonra Gülşen çıktığı bir televizyon programında Erol Köse’nin kendisine zulmettiğini ve işlerinin engellediğini iddia eden açıklamalarda bulundu. Gülşen’in televizyondaki beyanları üzerine eski yapımcısı Erol Köse, Gülşen hakkında "hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Tamamlanan soruşturma sonunda Gülşen Bayraktar hakkında 2 yıla kadar hapsi cezası istendi.

Erol Köse savcılığa sunduğu dilekçesinde evli olduğunu söylemesine rağmen Gülşen Bayraktar’la 2005 yazında ilişkilerinin başladığını ancak bir süre sonra kendisinin hata yaptığını anlayarak, 2006 yazında Gülşen’den ayrılıp ailesiyle mutlu bir şekilde yaşamaya devam ettiğini de belirtmişti.

Gülşen Bayraktar, 10. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasında mal varlığının iki daire ve bir arabadan ibaret olduğunu belirtti. Gülşen Bayraktar, "Çalışmalarımın hepsi engellendiği için ben de doğal olarak tepkimi gösterdim. Hiçbir zaman hakaret içeren bir cümle kullanmadım. Çalışmalarım engellenmeye çalışıldığında dahi böyle bir şey yapmadım. Zaten gittiğim konserlerde de bu sık sık başıma geliyordu. Kendisi benim yerime daha ucuz sanatçılar getirtip benim işlerimin engellenmesi için uğraşıyordu. Bunu Turgutlu Belediye Başkanı da açıklayarak doğruladı” diye ifade verdi.

Duruşmada Erol Köse’nin kendisine ait olan beste ve şarkıları izinsiz kullanarak albüm çıkarttığı iddiasında bulunan Gülşen, "Demo yaptığım şarkılardan izinsiz albüm çıkarttı. Tam da benim başka bir plak şirketinden albümün çıktığı döneme denk geldi. Hem bestelerimi izinsiz kullandı, hem de başka bir albümümün çıktığı süreçte böyle bir şey yaparak işimin yine önünü kesmeye çalıştı. O şarkılardan biri MESAM’a kayıtlı olduğu için onunla ilgili yine dava açılacak. Onunla birçok davamız var. Bana açtığı her dava beraatla sonuçlandı" diyerek suçlamayı kabul etmediğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!