İsimsizler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Otto bu kez sıyrılabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı Otto bu kez sıyrılabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 09:44

İsimsizler 6. bölüm fragmanı öncesinde Kaymakam Fatih'in durumu netlik kazanıyor. Restoranda yaşadığı silahlı saldırının ardından öldüğü düşünülen Kaymakam Fatih, kıvrak zekası ile bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştur. İsimsizler 6. bölüm fragmanı öncesi yaşanan bu olay sonrasında, ekipler doğru yolda iz sürmüş ve Otto'nun örgüte yardım ettiğini teyit etmiştir. Peki, İsimsizler 6. bölüm fragmanında Otto yakayı ele verecek mi? İşte, son bölümden bazı detaylar

Haberin Devamı

İsimsizler son bölümünde restoranda saldırıya uğrayan Kaymakam Fatih, çelik yelek sayesinde yara almadan kurtulmuştur. Terör örgütünün başarısız girişimleri ise örgütün üst düzey yöneticilerini kızdırmıştır. İsimsizler son bölümde yedikleri fırçanın ardından infaz olaylarına daha fazla ağırlık vermeye başlayan terör örgütü, ilk hedef olarak Kaymakam Fatih'in annesini seçmiştir. Peki, İsimsizler 6. bölüm fragmanında neler yaşanacaktır? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler son bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İsimsizler 5. Bölüm Fragmanı yayında! Murat'ın hayatı tehlikeye giriyor! Terör örgütünün hain saldırıları artıyor!
Terör örgütü, son girişimlerinin başarısız olması sebebiyle daha da kızmaya başlamıştır. Ama Kaymakam Fatih ve ekibi, bu saldırganlara vatanı bırakmayacaktır. Terör örgütünün sonraki planı daha fazla ölüm yönünde ilerlemektedir. Doktor Elif'in sevdiği bir ismi öldürmeyi göze alan terör örgütünün sıradaki hedefi Virankaya kaymakamının annesi olur.

Haberin Devamı

Fatih annesinin hayatını kurtarmayı başarabilecek mi?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Terörle mücadele polisi Ahmet, canlı bomba eylemine teşebbüs eden Mahmut'un evinde bir takım izlere rastlamıştır ancak Sinan'ın hain olduğunu kanıtlamak için somut delillere ihtiyacı vardır. Hainlerin ise yeni bir planı vardır. O büyük gece geldiğinde belirledikleri noktada harekete geçmeyi planlarlar. Peki isimsiz kahramanlar hainlerin bu saldırılarına engel olabilecek mi? Fatih'e doğrultulan silah ateş alacak mı? Yeni Cumhuriyet Savcısı hikayeye nasıl yön verecek?

 

BAKMADAN GEÇME!