İsimsizler son bölüm sonrası 12. yeni bölüm fragmanında Yıldız ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölüm sonrası 12. yeni bölüm fragmanında Yıldız ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 09:53

İsimsizler son bölüm ardından 12. yeni bölüm fragmanında yürek yakan sahneler ekrana geliyor. Her şeyini vatan sevdasına adamış bir Kaymakam'ın inanılmaz mücadelesi hainlere korku verirken, İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanında Yıldız'ın uçurumdan aşağı düşerkenki görüntüsü Affan ve Kaymakam Fatih'i kahredecektir. Peki, İsimsizler 12. yeni bölüm fragmanında Yıldız ölecek midir? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler yayınlanan 12. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi İsimsizler yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için örgütün peşinden gidiyor. Operasyon sırasında Yıldız ölecek mi? İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İsimsizler 12. Bölüm Fragmanı yayında! Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için örgütün peşinden gidiyor! Operasyon sırasında Yıldız ölecek mi?

Fatih ve ekibi örgütün kirli oyunlarına karşı artık daha yalnız kalmışlardır. Dayı henüz tam anlamıyla iyileşememişken başına bela bulaşır. Ekip ise Dayı olmadan Yıldız'ı kurtarmak için hainlerle çatışma içerisindedir. Berfin, köşeye sıkışır ama elindeki Yıldız kozunu kullanır. Fatih, Yıldız'ı kurtarmak için gardını indirdiği an Berfin hamlesini yapar ve Yıldız uçurumdan aşağı düşer. Yoksa Yıldız ölecek mi? Fatih, Berfin'den intikamını nasıl alacak?

Haberin Devamı

İsimsizler heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı yayında! Fatih'e gelen kötü haber ne? Yoksa Yıldız öldürülüyor mu?
Fatih, Virankaya'yı hain örgütten temizlemeye kararlıdır ve sonuna kadar bu mücadeleyi devam ettireceğini belirtir. Fakat örgüt Fatih'i bu yoldan geri döndürmek için masum insanları, Fatih'in yakınlarını hedef almaya başlar. Olcay'ın tüm çabalarına rağmen Yıldız zorla kaçırılır ve akıbeti belli değildir. Fatih'e gelen kötü haber ne?

Örgütün kurduğu kumpasın birinci adımı atılmış, Fatih açığa alınmıştır. Yerine gelen vekil kaymakam, Savcı Zeki’nin bir adamıdır. Virankaya üzerindeki hain planlarını güç birliği yaparak uygulamaya sokarlar. Fatih’in makamında olmaması en büyük avantajları olur.

BAKMADAN GEÇME!