İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanında Dayı ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanında Dayı ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 14:37

İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanı öncesinde teröristleri köşeye sıkıştıran Kaymakam Fatih ve ekibi, zor şartlar altında mücadele vermektedir. İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanında Kaymakam Fatih'in en sevdiği ekip arkadaşlarından birisi olan Dayı, arkadaşlarını korumak amacıyla teröristlerin saldırısına uğramış, ciddi yaralanmıştır. Peki, İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanında tedavi altında yer alan Dayı ölecek midir?

Haberin Devamı

İsimsizler son bölümde yaşanan çatışmanın ardından 10. yeni bölüm fragmanında beklenmedik olaylar izleyicilerle buluştu. Dayı'nın ölüm döşeğinde büyük bir savaş verdiği İsimsizler 10. yeni bölüm fragmanında arkadaşları için büyük bekleyiş devam ediyor. Peki, İsimsizler 10. bölüm fragmanında müşahede altında tutulan Dayı ölecek mi? İşte, son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İsimsizler 10. Bölüm Fragmanı yayında! Dayı'nın hayati tehlikesi sürüyor! Doktorların tüm çabalarına rağmen Dayı, hayata veda mı edecek?

Dayı, ekiple birlikte girdiği en son çatışmada cesurca mücadelesiyle örgütün dikkatini çekerek namluları kendisine yöneltir. Bunun sonucunda hain bir saldırı ile yere düşer. Arkadaşlarının bağrışlarına rağmen yere yıkılarak o an herkesi derin bir üzüntüye boğar. En hızlı şekilde hastaneye getirilir ve doktorlara teslim edilir. Doktorlar tüm imkanlarını kullanarak Dayı'yı hayatta tutmaya çalışır. Ama herkesin gözyaşları sel olur ve bağrışlar gittikçe yükselir. Yoksa tüm çabalara rağmen Dayı ölecek mi?

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih ve ekibi, ateş altındaki Türkmenlere destek vermek için harekete geçerler. Ancak, paralel yapının devreye girmesiyle Fatih ve ekibinin destek operasyonu sekteye uğrar.

Eğer gerekli destek sağlanmazsa yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir. İsimsizlerin zamanla yarıştıkları kritik ve tehlikeli bir süreç başlar.

Babasının yaşadığını ve azılı bir terörist olduğunu öğrenen Yıldız deliye dönmüş, babasına ulaşmanın ve cevaplar bulmanın peşine düşer.

Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz!

BAKMADAN GEÇME!