İrlanda’dan Trabzon’a şampiyonluk desteği

Güncelleme Tarihi:

İrlanda’dan Trabzon’a şampiyonluk desteği
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2013 22:36

İrlanda Futbol Federasyonu, Drogheda United maçının anonsunu verirken Trabzonspor’u Süper Lig’de 2010-11 sezonunun şampiyonu olarak gösterdi.

Haberin Devamı

TRABZON’dan THY’ye ait özel uçak ile İrlanda’ya hareket eden bordo mavili kafilede, 20’si futbolcu olmak üzere toplam 80 kişi yer aldı. Sakatlıkları bulunan Mustafa, Halil ile milli takım kamplarına katılan Onur, Tolga, Soner, Zeki Yavru, Alim, Sapara, Zokora, Bamba, Adrian ve Cech kafilede yer almadı. Çok sayıda eksik oyuncu nedeniyle A2 takımından kadroya 6 oyuncu dahil edildi.

Bu arada İrlanda Futbol Federasyonu, Trabzonspor maçının anonsunda bordo mavilileri tanıtan bir yazı kaleme aldı. Yazının alt bölümünde Trabzonspor 2010-2011 sezonunun şampiyonu olarak gösterildi.

23 YIL SONRA İLK KEZ

Karşılaşma, Dublin’de Tallaght Stadı’nda 21.30’da başlayacak. Maçın ardından da kafilenin özel uçak ile Trabzon’a döneceği belirtildi. Maçın ardından kafile özel uçak ile Trabzon’a dönecek.

 Bilet fiyatları, yetişkinler için 15 Euro, öğrenciler için 10 Euro, çocuklar için 7 Euro, aileler (2 yetişkin-2 çocuk) için ise 25 Euro olarak açıklandı. Tabzonspor, daha önce 1990-1991 sezonunda Avrupa Kupa Galipleri Kupası ön eleme turunda İrlanda’nın Bray Wanderers takımı ile karşılaşmıştı. Bordo mavililer, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 2-0’lık sonuçla elemişti. Trabzonspor, Drogheda United karşılaşmasıyla 23 yıl sonra İrlanda’da maç oynamış olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!