İnşallah bu sezon da şampiyon oluruz

Güncelleme Tarihi:

İnşallah bu sezon da şampiyon oluruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 00:24

Beşiktaş’ı artık Koç Holding’in lüks giyim markası Brooks Brothers giydirecek. Koyu bir Beşiktaşlı olan Koç Holding’in onursal başkanı Rahmi Koç, Vodafone Arena’da dün gerçekleştirilen imza töreninde “İnşallah bu sezon da şampiyon oluruz” dedi.

Haberin Devamı

KOYU bir Beşiktaş taraftarı o Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, “İnşallah bu sezon da şampiyon oluruz” dedi. Beşiktaş, Koç Holding ile bir sponsorluk anlaşması daha imzaladı.    Giyim markası Brooks Brothers, siyah beyazlı takımın futbolcularını giydirecek. Vodafone Arena’da dün düzenlenen törene Rahmi Koç’un yanı sıra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, RMK Classic CEO’su Füsun Kuran da katıldı.

 İŞBİRLİĞİ, BEKO İLE BAŞLADI

KOÇ Grubu markalarının yıllardır Beşiktaş’a destek olduğunu hatırlatan Orman, “Sponsorluk anlaşmalarımıza futbol takımımızın efsane sponsoru Beko ile başladık. Rahmi Bey’in ilgisiyle tekerlekli sandalye takımımıza RMK Marine sponsorluk yapıyor. Hentbol takımımızın sponsorluğunu Aygaz-Mogaz yapıyor. Stadımızdaki catring anlaşmasını da onlarla yaptık. Brooks Brothers ile 5. anlaşmamızı yapıyoruz. Bu markaların Beşiktaş ile anılmasından Beşiktaş camiası adına mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

ÜÇÜNCÜ TAKIM BEŞİKTAŞ

 TÖRENDE kısa bir konuşma yapan Rahmi Koç, “İnşallah bu sezon da şampiyon oluruz” dedi. Daha sonra verilen basına kapalı yemekteyse Koç’un “Takım bu sezon bana heyecan veriyor. Çok daha iyi olacak. Yeni transfeleri de çok beğeniyorum” dediği öğrenildi. RMK Classic CEO’su Kuran ise, “Brooks Brothers yakında 200. yılını kutlayacak. Bu anlaşma futboldaki 3. sponsorluğumuz” dedi. Firma, Inter ve Olympiakos’u da giydiriyor.

BİR TAKIM 5100 TL

 Brooks Brothers koleksiyonu özel dikiliyor. Fiyatlar takımda 3500-5100, gömlekte 593, kravatta 350, ayakkabıda 3500 TL’ye kadar çıkıyor. Kartal Yuvası’nda taraftara özel indirim uygulanacak.

 YEMEKTE SUŞİ YEDİLER

 FİKRET Orman, imza töreninden sonra Rahmi Koç ve Füsun Kuran’a Vodafone Arena’da bir yemek verdi. Futbol sohbetinin yapıldığı yemekte Divan Restorant’ın hazırladığı suşi yenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!