Iniesta: Barcelona hiçbir takımdan korkmaz

Güncelleme Tarihi:

Iniesta: Barcelona hiçbir takımdan korkmaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2013 14:37

Barcelona ve İspanya Milli Takımının orta sahadaki yıldız ismi Andres Iniesta'dan, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Manchester City oyuncusu Yaya Toure'ye cevap geldi.

Haberin Devamı

Geçen hafta Barcelona ile sözleşmesini uzatan Iniesta İspanyol basınına konuştu. Geçtiğimiz günlerde gazetelere yansıyan Manchester City'nin Fildişi Sahilli oyuncu Yaya Toure'nin "Barcelona bizden korkuyor" sözlerine cevap veren Iniesta yaptığı açıklamada; "Tabii ki hayır, korkmuyoruz. Bu futbol, Şampiyonlar Ligi'nde kimseden çekinmiyoruz. Bizim için yoğun ve heyecan verici bir dönem olacak. Manchester City zorlu bir kura oldu ama bizim için kendimizi test etme açısından iyi bir kura oldu" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarında Barcelona ile yaptığı yeni sözleşmeye ve takım arkadaşı İspanyol kaleci Victor Valdes'e de değinen Andres Iniesta; "Sözleşmeyi imzalamaya ailem ve kızımla gittim. Burada çok mutluyum. Uzun yıllar burada kalıp oynamak istiyorum. Biz Barcelona'da çok üst düzey futbol oynuyoruz ve ben de bundan çok zevk alıyorum. Benim en büyük amacım futbolu Barcelona'da bırakmak ve kazanabildiğim kadar kupa ve başarı kazanmak. Sonuçta her şey bittiğinde herkes ne kadar başarı kazandığınıza bakacak" dedi.

Haberin Devamı

"VALDES TAKIMDAN AYRILIRSA O GÜN MUHTEMELEN AĞLARIM"
Sezon sonu büyük ihtimalle takımdan ayrılacak olan Victor Valdes hakkında gelen soruya ise duygusal bir cevap veren Iniesta; "Victor takımdan ayrılırsa o gün muhtemelen ağlarım" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!