İngiliz basını: Galatasaray Thierry Henry'ye talip oldu

Güncelleme Tarihi:

İngiliz basını: Galatasaray Thierry Henryye talip oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 18:22

Dünyanın en büyük spor radyosu Talksport, Galatasaray'ın dünyaca ünlü Fransız golcü Thierry Henry'ye talip olduğunu iddia etti. Talksport'u kaynak gösteren İngiliz yayın kuruluşları bu habere geniş yer ayırdı.

Haberin Devamı

İngiltere’de bugün BBC Spor kanalı başta olmak üzere çok sayıda medya kuruluşunda yer alan bir haber, gözleri Galatasaray’a çevirdi.

Dünyanın en büyük spor radyosu olan Talksport'un internet sitesinde yayımlanan, "Galatasaray, Arsenal efsanesi Henry'yi istiyor" başlıklı haberi kaynak gösteren BBC Televizyonu, 4.5 yıldır ABD'de New York Red Bulls takımının formasını giyen Fransız futbolcunun sarı kırmızılı kulübe transfer olabileceğini iddia etti.

Arsenal tarihine adını altın harflerle yazdıran Henry'nin geçtiğimiz günlerde futbolu bırakma kararı aldığını hatırlatan BBC, geçmişte Didier Drogba'yı kadrosuna katan Galatasaray'ın, Fransız golcüyü de ikna edebileceğini ifade etti.

37 yaşındaki Thierry Henry’nin futbola devam edip etmeyeceğinin netleşmediğini yazan Allsport ise, "Henry futbola devam etmek isterse, Galatasaray transferini gerçekleştirmeye hazır" yorumunu yaptı. Ayrıca, buna karar verirse onu hoca olarak kulüpte görmek isteyen Arsenal taraftarlarının hayal kırıklığına uğrayacağı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!