"İnancımızı kaybetmedik"

Güncelleme Tarihi:

İnancımızı kaybetmedik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 14:26

Trabzonspor 2. Başkanı Necmettin Aytekin, CSKA Moskova maçında şans faktörlerinin yanlarında olmadığını vurgulayarak, “CSKA’yla yapacağımız maçtan 3 puanla ayrılmak temel hedefimiz. Biz inancımızı kaybetmedik. Kalan maçlarımızdan maksimum puanı çıkartacağız. Hedefimiz değişmedi. Trabzonspor bu gruptan bir üst tura çıkacaktır” dedi.

Haberin Devamı

YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ DE FUTBOLCULARIMIZIN PERFORMANSINI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Aytekin, “Burak olsa daha iyi olurdu. Ama Henrique’nin de eksikliği unutulmamalı. Ayrıca Burak bizim çok değerli oyuncumuz; ama Trabzonspor bir takım ve asıl olan takım oyunudur. Moskova’da şans faktörü de yanımızda değildi. Bununla birlikte futbolcular çok yoruluyor. Haftada 3 maç yapılıyor. Moskava’da oynadık, yarın Bursa’yla oynayacağız, Çarşamba günü Avni Aker’de Antalyaspor maçımız var. Bu yoğun maç trafiği futbolcularımızın performansını etkiliyor” diye konuştu.

MORAL BOZUKLUĞUNU ÜZERİMİZDEN ATTIK; BURSASPOR’U YENECEĞİZ

Takımın Bursaspor maçına konsantre olduğunu ifade eden 2. Başkan Aytekin, “Moral bozukluğunu üzerimizden attık. Nihayetinde oyuncularımız profesyoneldir. Her maç kendi içerisinde değerlendirilir. Tüm konsantrasyonumuz, Cumartesi akşamı oynayacağımız Bursaspor maçına yönelik. Cezalı olduğu için Moskova’da oynatamadığımız arkadaşlarımız Bursa’da oynayacak, galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

TEKNİK HEYET TRANSFER RAPORU VERDİ Mİ?

Transfer konusuna da değinen Necmettin Aytekin, “Transfer konusunda şu anda teknik heyetimizin bir raporu yok; ama istekleri olursa elbette düşüneceğiz. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde devam edersek yapacağız, geçmezsek bile Avrupa Ligi’nde devam etme olasılığı olur. Bu durumda da transfer yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

ONUR’LA SORUN YAŞAMAYIZ

Kaleci Onur’la sözleşme yenileme konusunda bir sorun yaşamayacaklarını ifade eden Aytekin, “Onur’la sözleşme yenileme konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum” dedi.

Necmettin Aytekin, Moskova’da bir grup Türk’ün CSKA’yı desteklemesi konusunda ise “Bir Türk takımının Avrupa’daki maçında Türklerin karşı takımı desteklemesini aklım, mantığım almıyor” diyerek yorumladı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!