İnadına Olcay diyor

Güncelleme Tarihi:

İnadına Olcay diyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 22:48

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaçırdığı gollerle tepki çeken Olcay’dan takım savunmasına verdiği katkı nedeniyle Trabzon’da da vazgeçmeyecek. Güneş, Quaresma-Kerim ikilisini, Olcay kadar defansa yeterli katkıyı sağlamadıkları için aynı anda oynatmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, kar yağışı nedeniyle bugüne ertelenen Trabzonspor maçını kazanıp liderliği F.Bahçe’den geri almayı hedeflerken Şenol Güneş’in kanatlarda kimi oynatacağı merak konusuydu. Tecrübeli teknik adamın, sol kanatta yine Olcay Şahan’a yer vereceği öğrenildi. Çaykur Rizespor karşılaşmasında attığı gol ve etkili oyunuyla yıldızlaşan Kerim Frei ise Quaresma forma giyemezse ilk 11’de kendisine şans bulacak. 

SON DAKİKADA KADRO DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR

Güneş’in, Rize’de kaçırdığı gollerle taraftarın tepkisini çeken Olcay’ı seçmesinin nedeni takım savunması... Marcelo ve Alexis’in yokluğunda defansif sıkıntıyı hesaba katan Güneş, kanatlarda savunması zayıf Quaresma ile Kerim’i birlikte oynatmayı göze almadı. Güneş, tam iyileşmeyen Q17’yi riske etmeyip yerine Kerim’i de oynatabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!