'IMEX Fuarı' Frankfurt'ta kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

IMEX Fuarı Frankfurtta kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:47

Uluslararası Kongre Turizmi Fuarı IMEX, Almanya’nın Frankfurt kentinde dün açıldı. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve üç gün sürecek fuarda, Türkiye’den 31 şirket, 400 metrekarelik bir alanda katılıyor.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür ve Turizm Ataşeliği ile İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu tarafından düzenlenen Türkiye standında, 31 firma bulunuyor.

Fuarda Türkiye’yi kongre ve toplantı turizmi konularında THY, İstanbul, Antalya, İzmir ve Ankara kongre büroları temsil ediyor. Bürolar, fuarda Türkiye’nin kongreler için sunulan imkan ve destinasyonlarını uluslararası ziyaretçilere sunuyor.

IMEX Fuarı Frankfurtta kapılarını açtı

Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Kuzey ve Orta Avrupa Daire Başkanı Hakan Çeşme, Türkiye standını ziyaret ederek katılımcılarla görüştü.

Başkonsolos Çelik, Türk stantlarını çok beğendiğini ve son dönemde yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen turizm konusunda umutlu olduklarını söyledi.

EXPO DA TANITILACAK

Kültür ve Turizm Ataşesi Şahin de fuarda Türkiye’nin yanı sıra Antalya’da düzenlenecek EXPO fuarının da tanıtımını yaptıklarını ifade etti. Fuarın alıcılarla satıcıları buluşturması açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin, “Kongre turizmiyle ilgili düşüşler var. Bunu artırmakla ilgili tüm katılımcılar burada Türkiye’yi tanıtıyor” dedi.

IMEX Fuarı Frankfurtta kapılarını açtı

ÜÇ GÜN SÜRECEK

Fuarda Türkiye standında lokum, baklava, simit, Türk kahvesi ve Türk çayı yabancı konuklara ikram edilecek. 

IMEX Fuarı Frankfurtta kapılarını açtı

Haberin Devamı

TÜRKİYE RESEPSİYONU’NDA SAHNEYE ÇIKIYOR

IMEX’te bugün düzenlenecek ‘Türkiye Resepsiyonu’ kapsamında keman sanatçısı Gül Giselle Tavilson, ziyaretçilere canlı müzik performansı sunacak. Resepsiyon, Türkiye standı yer alan 31 firma ve sektör kuruluşlarından temsilcilerin yanı sıra yabancı davetli alıcılara açık olacak.

Türkiye Resepsiyonu kapsamında yabancı misafirlere baklava, lokum, Türk Kahvesi ve meşrubat ikram edilecek.

Sanatçı Tavilson konserinden sonra misafirler arasında yarışma düzenlenecek.

Kazanan iki talihliye ‘İstanbul Tatil Paketi’ ve ‘Bodrum Tatil Paketi’ hediye edilecek. Türkiye Resepsiyonu’na paralel olarak tüm ülkeler kendi resepsiyonunu düzenleyecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!