İlk transfer Denizlispor'dan

Güncelleme Tarihi:

İlk transfer Denizlispordan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2008 12:49

Transfer startını erken veren Denizlispor, Libya'nın Lardar takımında forma giyen Gineli Aboubakar Camara ile 5 yıllık ön protokol imzaladı.

Haberin Devamı

Denizli'ye gelerek takımla birlikte antrenmanlara başlayan 21 yaşındaki savunma oyuncusunun, başkanlığını Libya Devlet Başkanı Muammer Kaddafi'nin kuzeni Mustafa Kaddafi'nin yaptığı Lardar'da bazı sorunlar yaşadığı ve bu nedenle Denizlispor'un teklifine olumlu yanıt verdiği bildirildi.

Gine Milli Takımı'nda Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı İbrahim Yattara, Kaba Diawara, Souleymane Youla gibi oyuncularla birlikte forma giydiğini söyleyen Aboubakar Camara, "Denizlispor'dan teklif alınca hemen geldim. Şimdilik ön protokol yaptık. Transfer döneminde de resmi imzayı atacağım. O zamana kadar takıma uyum sağlamaya çalışacağım" dedi.

Bu arada Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Denizlispor, bugün Konya'ya gitti.

Haberin Devamı

Konya Atatürk Stadı'nda saat 16.00'de başlayacak müsabakadan sonra İzmit'e geçecek olan yeşil-siyahlı ekip, Kocaelispor ile hafta sonunda oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bu kentte sürdürecek.

Teknik Direktör Ümit Kayıhan, "Elbette kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz ama bizim için Kocaelispor maçı daha önemli. Kayserispor önünde izlediğim Denizlispor'un artıları, eksilerini biliyorum. Konyaspor ile oynayacağımız kupa maçını kazanıp, Kocaeli engelini de kayıpsız geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!