Ä°lk 50 Öpücük

Güncelleme Tarihi:

İlk 50 Öpücük
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 28, 2004 15:14

Anger Management (Asabiyim), Çatlak Profesör 2 ve Çıplak Silah 33 1/3 gibi filmlerden hatırladığımız kadarıyla, uzmanlık alanı sinema seyircisini güldürüp keyifli vakit geçirmesini sağlamak olan yönetmen Peter Segal bu kez bir romantik komediyle sinemalarda. İlk 50 Öpücük'ün (50 First Dates) ana kahramanları bir "çağdaş Kazanova" ile her gece hafızasını yitirmesine sebep olan bir zihinsel hastalığa yakalanmış bir sanat öğretmeni. Bu ilginç ikiliyi Adam Sandler ile Drew Barrymore'un canlandırıyor.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth, Havai’de deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry uzun süreli ilişkilerden kaçınmaktadır zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska inceleme gezisi hayallerini sekteye uğratacaktır. Rüyalarını gerçekleştirmesine çok yaklaşmıştır ki, tekneyle bir talihsizlik yaşar ve kendini Hukilau Café’de bulur. Café’ye girer girmez gözleri bir masada kahvaltı eden Lucy Whitmore'a takılır. Onu görür  görmez çarpılmıştır.

İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy’ye gitgide daha çok ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy’yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder. Ama bir sonraki gün Café’ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerinden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry’nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur... 
 
FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen:Peter Segal
Senaryo: George Wing
Oynayanlar: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob SchneiderÂ
Resmi sitesi:
http://www.50firstdates.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!