İlişki Durmu Karışık final bölümü ile ekrana kilitledi

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durmu Karışık final bölümü ile ekrana kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 07:51

Show TV'nin beğenilen dizisi İlişki Durmu Karışık final bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin final bölümünde Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmadı. Artık yapacakları tek şey nikah günü belirmekti. İlişki Dumuru Karışık dizisi hakkında çok özel ayrıntılar haberimizde.

Haberin Devamı

İlişki Durumu karışık dizisi final bölümünde izleyenleri ekranları başına kilitledi. İzleyenleri hem güldüren-hem ağlatan romantik komedi İlişki Durumu Karışık 40. Bölümünde final yaptı. 

Dizinin final bölümünde Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmamıştır. Artık yapacakları tek şey nikah gününü beklemektir. Bu sırada Gülendam ve Sıtkı ile İsmail ve Nebahat de evlilik hazırlıklarındadırlar. Hangi gün, nerede evleneceklerine karar vermeye çalışırlar. Sonunda her şeyi ayarlayan yine Ayşegül olur. Murat ve Elif ise yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine ait olduklarını anlamış ama bir türlü ilişkilerinin adını koyamamışlardır. Sevgiye hasret ikilimiz yavaş yavaş duvarlarını yıkarlar. Etrafındaki herkesin çift olarak mutluluğa yürümesiyle içlenen Mediha’ysa Naci’yi kendisine döndürebilmek için son kozunu oynar ve kazanır. Sonunda o da muradına erecektir. Herkesin hak ettiği “mutlu son” artık gelmiştir… 

Haberin Devamı

Yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu Karışık dizisi 27 Nisan Çarşamba günü ekranlara veda ediyor. Baş rollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı dizi reyting kurbanı oldu. Dizinin yayın günü, 20 Nisan tarihinden itibaren cumartesi gününden çarşamba akşamına alındı.Show TV yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden "İlişki Durumu Karışık" dizisini yayından kaldırma kararı aldı.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK FİNAL BÖLÜMÜ İZLE!

İlişki Durmu Karışık final bölümü ile ekrana kilitledi

 

Dizinin takipçilerine bu üzücü haberi Berk Oktay duyurdu. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin gelecek hafta yayınlanacak 40. bölümüyle final yapacağı haberini verirken, set ekibine oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI -1

 

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI - 2

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 39. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayşegül tam her şeye baştan başlarken gelen bu haberle kara kara ne yapacağını düşünmeye başladı. Ayşegül’ün ‘seni artık sevmiyorum’ sözüyle yıkılan Can sonunda kendini çekti ve uzaklaştı. Gönül alma sırası Ayşegül’e geçti. Elif Can’la ilgili son çabasının da başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından kendisiyle ilgili çok önemli bir karar aldı ve bunu bir tek Murat’la paylaştı. Mediha ise Naci’den ummadığı bir darbe yiyerek kendini İsmail ve Nebahat’ın yanında buldu.

Elif'in son hamleleriyle iyice bunalan ve artık mutluluğu yakalayamayacağına inanan Ayşegül, sonunda vazgeçti ve herkesi, her şeyi bırakarak başka bir yere taşındı. Can'dan hayatını ayırma kararı alan Ayşegül bir köftecide iş bularak çalışmaya başladı. Ayşegül'e yakın olmak için her yolu deneyen Can mahalleliden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül'le kapı komuşusu oldu. Ayşegül çalıştığı köftecide işlerin kötü gittiğini duyunca Hakkı Amca'ya yardım etmek istedi fakat işler hiç de umduğu gibi olmadı.

BAKMADAN GEÇME!