İlişki Durumu Karışık izle | Can ile Ayşegül'ün 'zoraki' romantik tanışması!

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık izle | Can ile Ayşegülün zoraki romantik tanışması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 12:54

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan hiç eksik olmuyor. Birbirlerini tanımak için çocukluklarına inmek zorunda kalan Ayşegül ve Can istemeden de olsa romantik anlar yaşadılar. İlişki Durumu Karışık'taki bu komik sahneyi haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

“İlişki Durumu: Karışık”ın dördüncü bölümünde; Ayşegül ve Can evliliklerini daha inandırıcı hale getirmek için birbirlerini daha iyi tanımaya karar verirler ve ‘çocukluklarına inerler’. Ayşegül, Tekin Ailesi’ne akşam yemeğine gider ve gelin olarak ilk ciddi sınavını verir. Can ve Ayşegül arasındaki evcilik oyununda gerçekle rol yavaş yavaş birbirine karışmaktadır.

Can ile Ayşegül'ün zoraki romantik tanışması! İZLE

İlişki Durumu Karışık izle | Can ile Ayşegülün zoraki romantik tanışması

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK OYUNCULARI

Berk OKTAY (Can): 1982 Ankara Doğumlu olan yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan rolüne izlemiştik. Son olarak ise Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Pamir PEKİN (Murat): 1978 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşındadır. Ekonomi bölümü mezunu olan dizi ve film oyuncusu Pamir Pekin kısa zamanda genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Son Olarak yakın zamanda final yapan Gönül İşleri dizisinde Kemal komiser rolünü canlandırmıştı.

Eda Ece (Elif): Pis Yedili dizisi ile Türkiye onu tanıdı. Beni Böyle Sev dizisinde ise Zeyno karakterini canlandırmıştır.

YAZ DİZİLERİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Seren ŞİRİNCE (Ayşe Gül): Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

Özlem ÖÇALMAZ (Ece): Üç Arkadaş dizisinde canlandırdığı Ceyda Rolü ile tanıdığımız güzel oyuncu bu dizinin ömrünün kısa sürmesi ile Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 dizisinde yardımcı rollerde rol almıştır.

Özlem ÖÇALMAZ: En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!