İlişki Durumu Karışık 37. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında! - İzle

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 37. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 15:29

İlişki Durumu Karışık 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show Tv'nin başarılı projelerinden İlişki Durumu Karışık son bölümüyle sevenleriyle buluştu.Elif'in Ayşegül'ün evine taşınmasıyla olaylar iyice büyüdü. 37. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!!

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif kendisinden boşanmak isteyen Can ve Ayşegül'e inat İso'yu evlet edinmek için çocuk esirgeme kurumuna başvurdu. İsmail Bey İso'nun yurt dışından akrabasını buldu. Ayşegül'le inatlaşmak isteyen Elif Ayşegül için çok değerli olan ailesiden kalan son şey olan eve taşındı. Murat ise Ayşegül ile Can'ı ayırmak için Elif ile işbirliğine için hareket eder. Bütün olup bitenlere daha fazla dayanamayan Ayşegül her şey bu evde başladı bu evde bitsin diyerek evi terk eder.

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM İZLE

 

SEREN ŞİRİNCE KİMDİR?

Seren Şirince 1 Ocak 1988 doğumlu. 1, 55 boyunda ve 45 kilo... Dizideki partneri Berk Oktay ile aralarındaki boy farkı eleştirilen Seren Şirince:  "Hakkımda yapılan yorumlara gülüyorum, eğleniyorum. Boyumun kısa olmasından ötürü herhangi bir kompleks duymuyorum. İnsanlar bana sürekli kısasın diyorlar, evet gerçekten kısayım!" diyerek cevap veriyor.

İlk ekran deneyimini 'Aşk Emek İster' ile yaşayan Şirince, dizi istenilen başarıya ulaşamayınca ekrana ara vermek zorunda kaldı.

Modada oturan Seren Şirince, boş zamanlarını pilates yaparak, film izleyerek ve paten yaparak geçiriyor. Şirince, verdiği bir röportajda bir gününü "Uyanır uyanmaz pilatese gittikten sonra evden patenlerimi alıp oturduğum semt olan Moda’da kaymaya başlıyorum . Bu arada Moda’dan dışarı hiç çıkmıyorum . İstanbul’da kendimi rahat ve huzurlu hissettiğim tek yer. Karşı tarafa etkinlik olduğunda veya arkadaşlarımla buluşmam icap ettiğinde geçiyorum" sözleriyle anlatmıştı...

Haberin Devamı

Seren Şirince'nin en büyük hayali, sınırlarını aşabileceği bir sinema filminde oynamak.Fatih Akın, Nuri Bilge Ceylan, Seren Yüce ve Reha Erdem ise en çok çalışmak istediği yönetmenler.

 

BAKMADAN GEÇME!