İki Yalancı son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancı son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 09:32

İki Yalancı son bölümü ile ilgi uyandırdı. Duygu ve Serkan arasında geçen ilişkinin zor bir hal almasının ardından merakla araştırılan İki Yalancı, final bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, İki Yalancı 9. final bölümü fragmanı yayınlandı mı? İşte, Duygu ve Serkan arasındaki ilişkinin boyutlarını ortaya dökecek son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İki Yalancı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İki Yalancı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Duygu'ya olan aşkını açıklayan Serkan'ın kafası allak bullak oluyor. Duygu'nun davranışlarından dolayı bir türlü ne yapmak istediğini anlayamayan Serkan, Duygu'nun onu terk etmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Son bölümün bitmesinin ardından final bölümü fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, İki Yalancı final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

İki Yalancı final bölümü fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Haberin Devamı

Duygu'ya olan aşkını açıklayan Serkan'ın kafası allak pullak oluyor. Duygu'nun davranışlarından dolayı bir türlü ne yapmak istediğini anlayamayan Serkan, Duygu'nun onu terk etmesiyle neye uğradığını şaşırıyor.

Alp'in hırçın davranışları ve Güngör Bey'in anlattıklarını düşünen Serkan, Alp ile ilgili bilgi toplamaya ve Duygu'yu yakınında tutmaya karar vermiştir.

Seren Hanım'ın yardım isteği ve Serkan'ın aşkı arasında kalan Duygu ne yapacağını bilemez bir halde Serkan'a sığınır. İkili birbirlerine karşı koymakta zorlansa da Duygu'nun vicdan azabı çekmemek için Alp'ten ayrılamaması ilişkilerini yeni bir çıkmaza sokar.

Ne yapacağını bilemeyen Duygu, Seren Hanım'ın yardım isteği ve Serkan'ın aşkı arasında kalıyor. Arada kalan Duygu, Serkan'a sığınıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

At yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkındır.  Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelenir ve ona olanları anlatır fakat Duygu, Serkan'a inanmaz. Seren Hanım, yaşlı bakımı için bir yardım gecesi düzenler, gecenin konseptinde çiftler tango yapacaktır.  Esra ile Serkan ve Duygu ile Alp dans dersleri almaya başlarlar.

Haberin Devamı

Bu sırada Alp, Serkan ve Duygu arasında bazı şeylerden şüphelenmeye başlar. Bu şüphesi git gide artıp hırçınlaşınca Duygu ile kavga ederler. Aynı zamanda Naci ve Cenk de Burcu yüzünden birbirine girerler.

 

BAKMADAN GEÇME!