İki medeni insan gibi

Güncelleme Tarihi:

İki medeni insan gibi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2011 01:00

Kanal D’nin yeni komedi dizisi “Nuri”nin ilk bölümü 20 Şubat Pazar günü ekrana gelecek.

Haberin Devamı

“İki medeni insan gibi” sloganıyla yayın hayatına başlayacak dizinin başrollerinde Meltem Cumbul, Oktay Kaynarca ve Öykü Çelik var.

TAYFUN Güneyer’in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı “Nuri” dizisinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını ise İnci Gündoğdu ile Asena Bülbüloğlu üstlendi. Meltem Cumbul’un “Leyla”, Oktay Kaynarca’nın “Nuri”, Öykü Çelik’in ise “Reyna” karakterlerini canlandırdığı dizi, 20 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranda olacak. Dizinin kadrosunda Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik de var. Diziyle ilgili Meltem Cumbul, “Leyla çocukluk aşkıyla evlenmiş, iki çocuklu bir kadın. Hiç beklemediği anda beklemediği bir olay yaşıyor, kocası Nuri 21 senelik evliliklerini 21 yaşındaki bir kız için dağıtıyor. Ortada çocuk varsa medeni davranmak gerektiği düşünülür. Ama insanın içinde patlayan sıkıntıları yok saymak da mümkün değildir. Leyla zaman zaman o patlamaları yaşıyor” diyor.

Haberin Devamı

İntikam planı

İzmir-Alaçatı’da büyüyen ve daha çocukken birbirlerine aşık olan Leyla ile Nuri, evlenip biri kız diğeri erkek iki çocuk sahibi olmuş mutlu bir çifttir. Ta ki, Nuri “azgın teke hastalığı”na yakalanana kadar. Nuri, sörf yarışması için Alaçatı’ya gelen 21 yaşındaki Reyna’ya gönlünü kaptırıp onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı boşayınca ortalık karışır. Leyla, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir kafeteryaya çevirir. Böylece Nuri’nin kafeteryasını ve otelini iflas ettirip ondan intikam alabilecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!