İhanete uğradı Ofis Girl seçildi

Güncelleme Tarihi:

İhanete uğradı Ofis Girl seçildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2006 00:00

Maxim dergisi tarafından en güzel Ofis Girl (ofis kızı) seçilen Leman Aydın’ın, yarışmaya erkek arkadaşından intikam almak için katıldığı ortaya çıktı.

Sıkı bir yumruk attı

Ünlü erkek dergisi Maxim’in Almanya edisyonunda, okurlar tarafından Almanya’nın en güzel "Ofis Girl"ü seçilen Leman Aydın, dergiye verdiği röportajda şunları söyledi: "Bugüne kadar yalnızca bir erkekle birlikte oldum. Ve bir gün o erkeğin beni yıllardır aldattığını öğrendim. Ayrıldık. Ona sıkı bir yumruk atmak için bu yarışmaya katıldım."

Ailesinden saklamış

Leman Aydın’ın dergiye yaptığı açıklamalar bu kadarla sınırlı değil... Aydın, sarışın ve renkli gözlü Alman erkeklerini beğeniyormuş. Erkeğin kibar ya da kaba olanını değil, ikisinin arasında kalanını tercih edermiş. Ofis Girl yarışmasına katılma sürecinde ailesini konunun dışında bırakmış, çünkü Türklerin bu tür şeylere açık olmadığını düşünüyormuş.

En çok ’tık’ı Leman aldı

Almanya’da yaşayan Türk kızı Leman Aydın’ın, ’Ofis Girl’ yarışmasında birinci olduğu haberi pazartesi günkü Hürriyet’te yer almıştı. Haber, Hürriyet’in internet sitesinde de büyük ilgi gördü ve en çok ’tık’lanan haber oldu. Ofis Girl haberini, 79 bin 500 kişi internetten okudu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!